Schrijf je in voor de nieuwsbrief en
In de nieuwsbrief updaten wij je over evenementen en nieuwe zoutvarianten. Ook ontvang je inspiratie over hoe je Zeeuwsche Zoute kan gebruiken.
Bedankt voor het aanmelden!
We gebruiken een combinatie van 500 jaar Zeeuws vakmanschap en moderne technische oplossingen om ons zout te maken.
2020, het jaar van vele uitdagingen, is bijna ten einde en 2021 staat voor de deur. Misschien heb je al ...
Vandaag hebben we een feestelijk nieuwjaarsrecept voor je van foodblogger en winnaar van Heel Holland Bakt 2013: Rutger van Rutger Bakt. ...
Het is de dag van kerstavond, en dat betekent dat het officieel kerst is! Om de feestdagen goed af te ...
In deze koude wintermaanden is het fijn om iets te hebben om je aan op te warmen, daarom hebben we ...
Wie dit gerecht ziet zal spontaan beginnen te watertanden; wat een plaatje om te zien! Voor wie denkt dat restaurantwaardige ...
Het is weer donderdag en dat betekent dat we weer verkooppunten van Zeeuwsche Zoute uitlichten. Deze keer een klein beetje ...
Het is de Internationale Dag van de Thee, Kerstmis komt er weer bijna aan én het is dinsdag – oftewel ...
Ons 1-jarig jubileum gaat niet onopgemerkt voorbij! Gisteren publiceerde de lokale krant van Zeeland, de PZC, al een mooi artikel ...
Op 13 december 2019 werd Zeeuwsche Zoute feestelijk gelanceerd bij restaurant RIJKS® in het Rijksmuseum in Amsterdam. Chef-kok Joris Bijdendijk ...
Vandaag hebben we een heerlijk hapjesrecept voor bij het aperitief voor je, van food- en reisblogger Anouk van My Delicious Journey. ...
Het is weer donderdag en dat betekent dat we weer een van onze verkooppunten uitlichten. Deze keer in de spotlight: ...
Het is 1 december! Een mooi moment om op de maand vooruit te blikken. Je kan er niet omheen: aan ...