fbpx
donderdag 2 september 2021

Restaurant Kale & de Bril

Ken jij het Restaurant Kale & de Bril al? Dit gezellige restaurant vind je in Goes, Zeeland. Je kunt hier genieten van heerlijke gerechten met mooie bijpassende wijnen.  Hier wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van ingrediënten uit de provincie Zeeland. Zo ook onze Zeeuwsche Zoute. 

De naam van het restaurant is een verwijzing naar eigenaren Marc Everse en Niek Traas, alias Kale & de Bril. Na jaren voor verschillende bedrijven te hebben gewerkt vonden zij het tijd voor een eigen restaurant. Samen creëerden zij een gezellig restaurant met een informele sfeer waar je heerlijk kunt eten.

Het restaurant is gevestigd aan de rand van het centrum in Goes. Er wordt gekookt naar het seizoen, maar hier wordt wel een eigen draai aan gegeven. Bij Kale & de Bril streven ze er vooral naar om veel streekproducten te gebruiken. Veel van de ingrediënten komen uit Zeeland of de omgeving. En om het helemaal compleet te maken, wordt er bij ieder gerecht een passende wijn geserveerd.

Restaurant Kale & de Bril wordt omschreven als  smaakvol, puur en verrassend. Je kunt kiezen uit een 3, 4, 5 of 6 gangen menu voor een goed gevulde avond, maar ook het á la carte menu heeft genoeg keuze. Denk bijvoorbeeld aan de á la minute gekookte kreeft, runder entrecôte of de Zeeuwse oesters.

Ga zeker een keer dineren bij Kale & de Bril en proef de lekkerste gerechten, met natuurlijk ook onze Zeeuwsche Zoute.

Restaurant Kale & de Bril
Piet Heinstraat 3A
4461 GL Goes