We gebruiken een combinatie van 500 jaar Zeeuws vakmanschap en moderne technische oplossingen om ons zout te maken.
Ingelegde citroen zie je steeds vaker terugkomen als ingrediënt voor allerlei recepten. Vooral wanneer het recept een Midden-Oosterse of Noord-Afrikaanse ...
Een recept om je vingers bij af te likken, letterlijk! Maak deze spareribs in de oven of natuurlijk lekker in ...
We hebben sinds kort bijenkasten bij ons bedrijfspand geplaatst. Dit initiatief past perfect binnen onze duurzame bedrijfsvoering en helpt de ...
Een gebakje op zijn tijd vinden wij heerlijk! Dus toen Ramon Khallauf van restaurant Bij Petit in Bruinisse zijn recept voor ...
Afgelopen vrijdag hebben we een nieuwe mijlpaal bereikt met de opening van onze nieuwe productielocatie en bezoekerscentrum in Bruinisse. In ...
Zei er iemand ‘barbecueën‘? Daar zijn wij graag bij! Een van onze favoriete maaltijden om te bereiden is een mals ...
Tijd voor een recept met onze nieuwste zoutvariant: Zeeuwsche Zoute Chili! Wat dacht je van deze heerlijke bloemkool steak. Uit ...
Bij Zeeuwsche Zoute houden we van smaak en kwaliteit. Daarom nodigen we je uit voor een speciale winactie. Heb jij ...
Een heerlijk gerecht voor een warme dag of bij de borrel met een goed glas wijn erbij: flammkuchen. In dit ...
Happy Hamburgerdag! Nu kent iedereen natuurlijk de klassieke hamburger, maar heb je wel eens een falafelburger geprobeerd? Wij wel, en ...
Het is vandaag Hummusdag! Wat is er dan leuker dan om een lekker gerecht met hummus te bereiden? Wij laten ...
Vier de (aanstormende) zomer in Ellemeet in Zeeland bij Bistro La Plage. Je proeft hier van heerlijk vers bereide gerechten ...