We gebruiken een combinatie van 500 jaar Zeeuws vakmanschap en moderne technische oplossingen om ons zout te maken.
Voor vers fruit en de lekkerste groenten ga je naar Boomgaard de Zoete Kers. Het Zeeuwse familiebedrijf verkoopt producten uit ...
Plaattaarten staan hoog in onze favorietenlijst. Je kunt eindeloos variëren en ze staan in een handomdraai in de oven. Op ...
Vispaleis, restaurant, museum – het bedrijf van Dries van den Berg & Zn. in Harderwijk laat zich niet snel in ...
De dagen worden korter en de bladeren beginnen te verkleuren, tijd voor een bijpassend herfstrecept. Bij de herfst denken wij ...
De afgelopen weken kon er weer worden gestemd voor de verkiezing Streekproducent van het Jaar van Zeker Zeeuws. Tijdens de ...
Soms heb je zin om uitgebreid te koken en soms heb je een drukke dag en kies je voor een ...
Zeeuwsche Zoute maakt kans om ‘Streekproducent van het Jaar’ te worden. De prijs wordt uitgereikt aan een streekproduct uit Zeeland ...
Cishew en Zeeuwsche Zoute werken samen! Ons zout is nu te vinden op de heerlijke cashewnoten van Cishew. Cishew heeft ...
Woon je in (de buurt van) Bruinisse en lijkt het je leuk om bij ons te werken? Goed nieuws! Wij ...
Vanavond staat het televisieprogramma ‘Over Eten’ op de Vlaamse zender Eén in het teken van zout. Presentatoren Danira en Kobe ...
Sinds de tijd van de Romeinen werd er al zeezout gewonnen in Oosterschelde. Ook al ligt de tijd van de ...
Een goed gerecht om af te koelen tijdens de warme zomermaanden: groene gazpacho. Deze Spaanse koude soep is verfrissend, lekker ...