fbpx
zondag 3 oktober 2021

We zijn verkozen tot Beste Noviteit 2021 tijdens Vakbeurs Foodspecialiteiten

Foto van uitreiking Beste Noviteit tijdens Vakbeurs Foodspecialiteiten

Tijdens de Vakbeurs Foodspecialiteiten eind september hebben we de prijs voor Beste Noviteit van 2021 in ontvangst mogen nemen. Uit de ruim 40 inzendingen werd onze zoutziederij door de jury uitgekozen als winnaar.  Culinair journalist Puck Kerkhoven was positief over het prachtige design van de verpakking en de uitstekende smaak. Zo ontzettend leuk om te horen!

Een deskundige vakjury, onder leiding van culinair journalist Felix Wilbrink (voormalig De Telegraaf), heeft de inzendingen beoordeeld op een aantal criteria zoals originaliteit, nieuwswaarde, toepasbaarheid, verkoopbaarheid, verkoopverhaal en toegevoegde waarde voor winkelier en consument. Het juryteam is verder samengesteld uit de bekende culinaire journalist Puck Kerkhoven en Foodspecialist Henri Stoffelsen.

Nieuwe smaakvariant

Tijdens de beurs lanceerden we ook officieel onze nieuwe zoutvariant: Zeeuwsche Zoute Zwarte Knoflook. Deze nieuwe smaakmaker is de ideale partner van sauzen bij gerechten met kip of groente. Maar ook bij vlees en salades komt deze zoete toevoeging uitstekend tot zijn recht. Naast de volle smaak, voegt de zwarte knoflook ook een heerlijke geur toe aan gerechten.

Over Stichting Foodspecialiteiten 

De verkiezing Beste Noviteit 2021 is een initiatief van Stichting Foodspecialiteiten Nederland. Deze stichting helpt winkeliers in de foodspecialiteiten branche bij het verhogen van kwaliteit en het vinden van nieuwe markten. In dat kader organiseert deze stichting onder andere de Vakbeurs Foodspecialiteiten en de daaraan verbonden verkiezing van noviteit van het jaar. Onder een noviteit wordt verstaan: een nieuw product, dienst of concept dat na afloop van de vorige editie van de Vakbeurs Foodspecialiteiten op de markt is geïntroduceerd.