fbpx
vrijdag 20 augustus 2021

Baarle’s Specialiteitenhuis | Verkooppunt

Nieuwe week, dus tijd om weer één van onze verkooppunten uit te lichten. Deze keer is dat Baarle’s Specialiteitenhuis, gelegen aan de Nieuwstraat in Baarle-Nassau. Dit is dé specialiteitenwinkel, met verschillende kazen, een uitgebreid koffie en thee assortiment en de lekkerste bonbons. Daarnaast kan je hier ook terecht voor onze Zeeuwsche Zoute.

De naam van deze winkel is misschien wat misleidend, want de specialiteiten die zij verkopen komen niet bepaald uit Baarle-Nassau zelf. De specialiteiten die je in deze winkel vindt, roepen eerder beelden en smaken van exotische landen op. Zo is er een hele ruime keuze uit allerlei smaken thee en koffie en proef je hier de lekkerste kazen uit verschillende landen.  Tijdens een bezoek is het vechten tegen de behoefte om van alles te smullen en van alles wat te kopen.

Ook voor de zoetekauwen heeft Baarle’s heerlijke producten. Zo hebben ze bonbons met bijzondere vulling, chocolade krakelingen en de bekende flikken in de mooiste kleuren.

Zoek je lekkernijen voor op de borrelplank of ga je een avondje heerlijke theeleuten met wat zoetigheid ernaast? Dan ben je bij Baarle’s Specialiteitenhuis aan het goede adres.

Baarle’s Specialiteitenhuis
Nieuwstraat 21-23
5111 CV Baarle-Nassau