fbpx

Grootverbruik

Interesse om Zeeuwsche Zoute in je winkel, restaurant of andere onderneming te gebruiken? Dat kan!

Bestel direct online in de zakelijke webshop en ontvang 5% korting

Doe een bestelling in onze zakelijke webshop en ontvang 5% korting op je gehele bestelling. Deze korting geldt exclusief voor bestellingen via de zakelijke webshop! Je krijgt direct na je bestelling een factuur met de btw voor je administratie. Voer tijdens het bestelproces de kortingscode ZZONLINE5 in om de korting te ontvangen.

Bestel Zeeuwsche Zoute direct via onze webshop

Liever op factuur bestellen? Dat kan ook. Je kunt dan helaas geen gebruikmaken van de 5% korting; deze geldt alleen voor directe bestellingen in de webshop. Bekijk onze meest actuele prijslijst (8 maart 2023) voor de verschillende mogelijkheden. Via onderstaand formulier kan je contact opnemen met ons om je interesse kenbaar te maken of nog meer mogelijkheden te bespreken. Wij nemen zo snel als mogelijk per e-mail of telefonisch contact met je op. 

Groothandels

Horeca bestelt Zeeuwsche Zoute bij Hanos of Lindenhoff Horeca.

  Landelijke Groothandels

  Horeca koopt of besteld Zeeuwsche Zoute bij Hanos of Lindenhoff Horeca. In België kan Zeeuwsche Zoute besteld worden bij Flavor Gifts en Hanos.

  Provincie Zeeland

  Voor leveriningen binne de provincie werken wij samen met de Zeeuwse streekproductenspecialisten. Je kunt onze producten eenvoudig ook in kleinere hoeveelheden bestellen binnen het online bestelportaal van Versplus.nl of Zeeuwse Zaken.

  Bezoekadres en Zoutziederij

  Nijverheidsweg 53
  4311 RT Bruinisse (zld)

  Zeeuwsche Zoute bv

  Kamer van Koophandel: 74067729
  BTW nummer: NL 852924574B01