fbpx
donderdag 5 augustus 2021

De Ekolander | Zeeuwsche Zoute Verkooppunt

Vandaag lichten we weer een van onze verkooppunten uit en dit keer is het de beurt aan De Ekolander in Lelystad. Deze winkel is gespecialiseerd in natuurvoeding en staat voor een gezonde en biologische levensstijl. Je vindt hier veel lokale producten, zoals onze eigen Zeeuwsche Zoute. 

In 2015 hebben Annie en Thieu Verdonschot De Ekolander Natuurvoeding opgericht. Je vindt de winkel midden in het winkelcentrum ’t Lelycentre. In 2016 heeft een brand helaas voor veel schade gezorgd, maar 2 jaar later gingen zij weer open met dubbel zo groot winkelpand. In dit pand zitten zij nu nog steeds, het is een prachtige winkel waar je voor allerlei heerlijke producten terecht kan.

Bij De Ekolander staat de gezondheid van de mens en de aarde centraal. Een gezonde en biologisch-dynamische voeding vormt dan ook de basis voor de winkel. Wil je meer weten over je eigen voeding of de biologische opties? Het personeel helpt je graag met alle vragen over allergieën, diëten en reinigingskuren. 

In het uitgebreide assortiment vind je zowel producten voor eerste levensbehoeften als luxe producten. Maar ook voedingssupplementen, verzorgingsproducten en zelfs honden- en kattenvoer. Het is een ontzettend leuke winkel om even langs te gaan. En neem tijdens je bezoek ook zeker wat zout van Zeeuwsche Zoute mee!

De Ekolander Natuurvoeding
Weversstraat 7
8223AB Lelystad

Ben je benieuwd naar waar er bij jou in de buurt Zeeuwsche Zoute te koop is? Bekijk het op onze kaart met verkooppunten!