fbpx
vrijdag 13 augustus 2021

IJssalon Capri maakt ijs met Zeeuwsche Zoute

Naast onze verkooppunten, laten wij je ook graag kennis maken met restaurants, brouwerijen en nog veel meer horeca die ons zout verwerken in hun producten. Zo ook IJssalon Capri, en je raadt het al, zij hebben Zeeuwsche Zoute verwerkt in twee ijssmaken.

Al sinds 1935 is IJssalon Capri gevestigd in hartje Zierikzee. Eigenaren Hans en Jantine begroeten je met een grote glimlach en laten vol passie zien hoe zij ijs maken in alle soorten maten en smaken. Hans maakt iedere dag weer zelfgemaakt ambachtelijk ijs vol verse en pure ingrediënten. Wil je een keer nieuwe smaken proeven? Dan zit je hier zeker goed. Er is namelijk keuze uit zo’n 100 heerlijke, verrassende en gekke smaken.

Naast een hoorntje of bakje met een bolletje ijs, kun je ook heerlijke ijscoupes bestellen met de leukste namen, zoals ‘Zeeuwsmeisje’, ‘Hemelseverleiding’ en voor de twijfelaars ‘Kannietkiezen’. Heb je iets te vieren? Dan kun je ook verschillende ijstaarten bestellen bij Capri. Hans maakt de meest charmante ijstaartjes van laagjes Capri-ijs, omhuld met romige chocolade.

Bij Ijssalon Capri zien ze ijs maken als een waar ambacht. Met liefde, creativiteit en passie staan zij iedere dag weer klaar om de lekkerste bollen ijs te scheppen. Loopt het water je ondertussen al in de mond? Rijd dan snel naar Zierikzee en proef een van de vele smaken. Tip: Het ijs met Zeeuwsche Zoute is een hele bijzondere smaakervaring!

WINACTIE:

wij mogen van IJssalon Capri een 10-bollenkaart weggeven. Wil jij kans maken op deze lekkere en verkoelende prijs? Check dan snel onze Facebook-pagina en doe mee!

Ijssalon Capri
Dam 22
4301 JB Zierikzee