Schrijf je in voor de nieuwsbrief en
In de nieuwsbrief updaten wij je over evenementen en nieuwe zoutvarianten. Ook ontvang je inspiratie over hoe je Zeeuwsche Zoute kan gebruiken.
Bedankt voor het aanmelden!
We gebruiken een combinatie van 500 jaar Zeeuws vakmanschap en moderne technische oplossingen om ons zout te maken.
Vorige week waren wij al in een herfststemming door de start van het meteorologische najaar. Om dit te vieren publiceerden ...
De nieuwe maand is aangebroken en dat betekent dat de meteorologische herfst is begonnen. Het seizoen voor lekkere wandelingen, oranjegekleurde ...
Simpel, maar lekker: dat is het recept voor deze bruschetta borrelhapjes. Door weinig ingrediënten te gebruiken, komt de smaak van ...
Probeer dit heerlijke recept voor mosselen met prei en Zeeuwsche Zoute Gerookt. Deze smaaksensatie wil je niet missen, probeer het ...
Sinds de start van Zeeuwsche Zoute in december 2019 hebben we al meerdere keren de aandacht weten te trekken van ...
Vandaag delen wij het recept voor een heerlijke tomaten-paprikasoep. Extra lekker met de toevoeging van Zeeuwsche Zoute Puur. Binnen 35 ...
Af en toe krijgen wij vragen over de kosten van ons zout, want voor het gemiddelde potje zout dat in ...
Deze heerlijke wilde gerookte zalm is perfect voor als je iets meer uitdaging wilt bij het maken van je visgerecht. ...
Jikkemienen, drollen… De Zeeuwen hebben meerdere namen voor hun bolus. Een Zeeuwse bolus is een gesuikerd broodje dat oorspronkelijk afkomstig ...
Vanaf vandaag kun je ons zeezout ook in een handige zoutmolen bestellen in de webshop. De molens zijn gemaakt van ...
Vanaf nu is het pure en gerookte zeezout van Zeeuwsche Zoute ook verkrijgbaar in een glazen pot. Deze duurzame verpakking ...
Maak vandaag nog deze heerlijke verse zeewiersoep. Het proces is ontzettend makkelijk, maar je moet er wel even de tijd ...