Zakelijk | Zeeuwsche Zoute

Zakelijk

Maak kennis met onze ziltige producten

Op deze pagina kun je onze producten bestellen voor de zakelijke markt. Na het bestellen krijg je direct per e-mail een bevestiging met factuur toegestuurd. Je kunt betalen via iDEAL, Creditcard of Bancontact. We versturen je bestelling de eerst volgende werkdag met Post NL. Download onze prijslijst voor meer informatie. Liever via factuur bestellen? stuur ons dan een e-mail met jouw bestelling.

Zeeuwsche Zoute PUUR

€45.24 per (EX BTW €41,50) 1 KG

Deze grootverpakking is speciaal voor de horeca, cateraars en grootverbruikers. Zeeuwsche Zoute PUUR is ons oorspronkelijke en meest pure product. Laat het prikkelen op je tong en proef dit Zeeuwse product in de meest authentieke vorm. Het zout knispert heerlijk als je het over je gerecht strooit. Tomaten, komkommer, vis- en of vleesgerechten krijgen een sensationele boost in smaak.

Bestel Zeeuwsche Zoute PUUR

Zeeuwsche Zoute GEROOKT

€47.42 per (EX BTW €43,50) 1 KG

Deze grootverpakking is speciaal voor de horeca, cateraars en grootverbruikers. Het zout wordt gerookt met traditionele Zeeuwse rookmethoden met een mix van berken en eiken, waardoor het zout een voortreffelijke smaak en textuur heeft. Doordat we vers geoogst zout roken met een iets hoger vochtgehalte, absorberen de zoutvlokken de rook beter en dit geeft een geweldig aroma. We raden Zeeuwsche Zoute Gerookt aan voor een rijke en rokerige toets aan elk gerecht.

Bestel Zeeuwsche Zoute GEROOKT

Zeeuwsche Zoute PUUR

€48.61 per (EX BTW €44,60) 10 x 100 gram

Grootverpakking met 10 zakjes. Ons oorspronkelijke en meest pure product is Zeeuwsche Zoute Puur. Laat het prikkelen op je tong en proef dit Zeeuwse product in de meest authentieke vorm. Het zout knispert heerlijk als je het over je gerecht strooit. Tomaten, komkommer, vis- en of vleesgerechten krijgen een sensationele boost in smaak.

Bestel Zeeuwsche Zoute PUUR

Zeeuwsche Zoute Luxe PUUR

€55.59 per (EX BTW €51) 10 x 100 gram

Wie wil er nou niet het lekkerste zout uit Zeeland in een prachtige verpakking? Naast de zilte inhoud vertelt ons zout ook het verhaal over de locatie en oorsprong, de Oosterschelde. De kleuren zijn geïnspireerd op de mosselkotters in de haven van Bruinisse. Het prachtige kartonnen potje gaat jarenlang mee. Leuk om weg te geven, of gewoon voor jezelf om telkens weer te vullen met Zeeuwsche Zoute. Grootverpakking met 10 potjes. 

Bestel Zeeuwsche Zoute Luxe PUUR

Zeeuwsche Zoute GEROOKT

€55.59 per (EX BTW €51) 10 x 100 gram

Deze variant van Zeeuwsche Zoute wordt gerookt met traditionele Zeeuwse rookmethoden met een mix van berken en eiken, waardoor het zout een voortreffelijke smaak en textuur heeft. Doordat we vers geoogst zout roken met een iets hoger vochtgehalte, absorberen de zoutvlokken de rook beter en dit geeft een geweldig aroma. Grootverpakking met 10 zakjes.

Bestel Zeeuwsche Zoute GEROOKT

Zeeuwsche Zoute Luxe GEROOKT

€62.57 per (EX BTW € 57,40) 10 x 100 gram

Grootverpakking met 10 mooie potjes Gerookt zout . Het zout wordt gerookt met traditionele Zeeuwse rookmethoden met een mix van berken en eiken, waardoor het zout een voortreffelijke smaak en textuur heeft. Doordat we vers geoogst zout roken met een iets hoger vochtgehalte, absorberen de zoutvlokken de rook beter en dit geeft een geweldig aroma. We raden Zeeuwsche Zoute Gerookt aan voor een rijke en rokerige toets aan elk gerecht.

Bestel Zeeuwsche Zoute Luxe GEROOKT

Zeeuwsche Zoute Glas Puur

€29.16 per (EX BTW €26,76) 6 x 100 gram

Geniet van het meest pure zeezout van Zeeuwsche Zoute in een prachtige glazen pot. De Pure variant geeft aan ieder gerecht een pure Zeeuwse zoute smaak en maakt van koken een echt Zeeuws feestje. De glazen potjes zijn perfect om te verkopen of na gebruik bij te vullen en worden per 6 stuks verkocht.

Bestel Zeeuwsche Zoute Glas Puur

Zeeuwsche Zoute Glas Gerookt

€33.35 per (EX BTW €30,60) 6 x 100 gram

Gek op gerookte smaken? Goed nieuws! Met onze Zeeuwsche Zoute Luxe Glas Gerookt geniet je extra lang van de rokerige smaken van Zeeuwsche Zoute. Het glazen potje geeft je de mogelijkheid om het zout in te bewaren en bij te vullen na gebruik of natuurlijk om te verkopen aan je klanten. De glazen potjes van Zeeuwsche Zoute worden per 6 stuks verkocht.

Bestel Zeeuwsche Zoute Glas Gerookt

Zeeuwsche Zoute proefsetje

€0.00 per 50 Gram

Het mooiste van Zeeuwsche Zoute in een proefsetje voor de horeca. Met deze optie krijg je een proefzakje PUUR en GEROOKT toegestuurd. Nu wordt koken een echt Zeeuws feestje. Je betaald alleen de verzendkosten.

Bestel Zeeuwsche Zoute proefsetje