Webshop Zeeuwsche Zoute voor zakelijke markt en grootverbruik

Zakelijk

Maak kennis met onze ziltige producten

Op deze pagina kun je onze producten bestellen voor de zakelijke markt. Je kunt betalen via iDEAL, Creditcard of Bancontact. Download onze prijslijst voor meer informatie.

 

Doe een bestelling in onze zakelijke webshop en ontvang 5% korting op je gehele bestelling. Deze korting geldt exclusief voor bestellingen via deze B2B webshop! Je krijgt direct na je bestelling een bevestiging met een btw-factuur voor je administratie. Gebruik de code ZZONLINE5 om 5% korting te ontvangen op je bestelling. Liever met betaling via factuur bestellen? Stuur ons dan een e-mail met jouw bestelling. Helaas geldt de 5% korting dan niet.

Zeeuwsche Zoute Puur kilozak

€45.24 per 1 KG

Deze grootverpakking bestaat uit een zak van 1 kilo. De prijs excl. BTW is €41,50. Speciaal voor de horeca, cateraars en grootverbruikers. Zeeuwsche Zoute PUUR is ons oorspronkelijke en meest pure product. Laat het prikkelen op je tong en proef dit Zeeuwse product in de meest authentieke vorm. Het zout knispert heerlijk als je het over je gerecht strooit. Tomaten, komkommer, vis- en of vleesgerechten krijgen een sensationele boost in smaak.

Bestel Zeeuwsche Zoute Puur kilozak

10 x Zeeuwsche Zoute Stazakje Puur

€48.50 per 10 x 100 gram

Eén besteleenheid bestaat uit 10 zakjes. De prijs excl. BTW is €44,50. Ieder zakje bevat 100 gram puur zeezout. Ideaal voor verkoop in de retail. Ons oorspronkelijke en meest pure product is Zeeuwsche Zoute Puur. Laat het prikkelen op je tong en proef dit Zeeuwse product in de meest authentieke vorm. Het zout knispert heerlijk als je het over je gerecht strooit. Tomaten, komkommer, vis- en of vleesgerechten krijgen een sensationele boost in smaak.    

Bestel 10 x Zeeuwsche Zoute Stazakje Puur

10 x Zeeuwsche Zoute Luxe Puur

€55.59 per 10 x 100 gram

Eén besteleenheid bestaat uit 10 luxe doosjes. De prijs excl. BTW is €51,00. Ieder luxe doosje bevat 100 gram puur zeezout. Deze doosjes zijn voornamelijk geschikt om te presenteren als mooi souvenir of uniek cadeau, want wie wil er nou niet het lekkerste zout uit Zeeland in een prachtige verpakking? Naast de zilte inhoud vertelt ons zout ook het verhaal over de locatie en oorsprong, de Oosterschelde. De kleuren zijn geïnspireerd op de mosselkotters in de haven van Bruinisse. Het prachtige kartonnen potje gaat jarenlang mee.

Bestel 10 x Zeeuwsche Zoute Luxe Puur

10 x Zeeuwsche Zoute Glas Puur

€48.50 per 10 x 100 gram

Eén besteleenheid bestaat uit 10 glazen potjes. De prijs excl. BTW is €44,50. Ieder potje bevat 100 gram puur zeezout. Een duurzame keuze! Geniet van het meest pure zeezout van Zeeuwsche Zoute in een prachtige glazen pot. De Pure variant geeft aan ieder gerecht een pure Zeeuwse, zoute smaak en maakt van koken een echt Zeeuws feestje. De glazen potjes staan prachtig in iedere winkel en kunnen na gebruik bijgevuld worden.

Bestel 10 x Zeeuwsche Zoute Glas Puur

Zeeuwsche Zoute Gerookt kilozak

€47.42 per 1 KG

Deze grootverpakking bestaat uit een zak van 1 kilo. De prijs excl. BTW is €43,50. Deze grootverpakking is speciaal voor de horeca, cateraars en grootverbruikers. Het zout wordt gerookt met traditionele Zeeuwse rookmethoden met een mix van berken en eiken, waardoor het zout een voortreffelijke smaak en textuur heeft. Doordat we vers geoogst zout roken met een iets hoger vochtgehalte, absorberen de zoutvlokken de rook beter en dit geeft een geweldig aroma. We raden Zeeuwsche Zoute Gerookt aan voor een rijke en rokerige toets aan elk gerecht.  

Bestel Zeeuwsche Zoute Gerookt kilozak

10 x Zeeuwsche Zoute Stazakje Gerookt

€55.59 per 10 x 100 gram

Eén besteleenheid bestaat uit 10 stazakjes. De prijs excl. BTW is €51,00. Ieder stazakje bevat 100 gram gerookt zeezout. Ideaal voor verkoop in de retail. Deze variant van Zeeuwsche Zoute wordt gerookt met traditionele Zeeuwse rookmethoden met een mix van berken en eiken, waardoor het zout een voortreffelijke smaak en textuur heeft. Doordat we vers geoogst zout roken met een iets hoger vochtgehalte, absorberen de zoutvlokken de rook beter en dit geeft een geweldig aroma.

Bestel 10 x Zeeuwsche Zoute Stazakje Gerookt

10 x Zeeuwsche Zoute Luxe Gerookt

€62.67 per 10 x 100 gram

Eén besteleenheid bestaat uit 10 luxe doosjes. De prijs excl. BTW is €57,50. Ieder luxe doosje bevat 100 gram gerookt zeezout. Deze doosjes zijn voornamelijk geschikt om te presenteren als mooi souvenir of uniek cadeau. Het zout wordt gerookt met traditionele Zeeuwse rookmethoden met een mix van berken en eiken, waardoor het zout een voortreffelijke smaak en textuur heeft. Doordat we vers geoogst zout roken met een iets hoger vochtgehalte, absorberen de zoutvlokken de rook beter en dit geeft een geweldig aroma. We raden Zeeuwsche Zoute Gerookt aan voor een rijke en rokerige toets aan elk gerecht.  

Bestel 10 x Zeeuwsche Zoute Luxe Gerookt

10 x Zeeuwsche Zoute Glas Gerookt

€55.59 per 10 x 100 gram

Eén besteleenheid bestaat uit 10 glazen potjes. De prijs excl. BTW is €51,00. Eén glazen potje bevat 100 gram gerookt zeezout. Dit is een duurzame keuze! Met onze Zeeuwsche Zoute Glas Gerookt geniet je extra lang van de rokerige smaken van Zeeuwsche Zoute. Het glazen potje staat mooi in iedere winkel en kan na gebruik weer bijgevuld worden. Niet meer nodig? Dit potje mag gewoon in de glasbak om gerecycled te worden.

Bestel 10 x Zeeuwsche Zoute Glas Gerookt

Zeeuwsche Zoute proefsetje

€0.00 per 50 Gram

Het mooiste van Zeeuwsche Zoute in een proefsetje voor de horeca. Met deze optie krijg je een proefzakje PUUR en GEROOKT toegestuurd. Nu wordt koken een echt Zeeuws feestje. Je betaalt alleen de verzendkosten.

Bestel Zeeuwsche Zoute proefsetje