Schrijf je in voor de nieuwsbrief en
In de nieuwsbrief updaten wij je over evenementen en nieuwe zoutvarianten. Ook ontvang je inspiratie over hoe je Zeeuwsche Zoute kan gebruiken.
Bedankt voor het aanmelden!
We use a combination of 500 years of Zeeland craftsmanship and modern technical solutions to make our salt.
Vandaag is het de Dag van het Ei, dé dag waarop we stilstaan bij hoe veelzijdig eieren eigenlijk zijn. Of ...
Het lekkerste van Zeeuwsche Zoute is op verschillende plekken door heel Nederland te vinden op meer dan 450 verkooppunten. Van ...
We have recently installed bee hives at our premises. This initiative fits perfectly within our sustainable business practices and helps ...
We love a pastry on occasion! So when Ramon Khallauf of Bij Petit restaurant in Bruinisse shared with us his ...
Last Friday we reached another milestone with the opening of our new production location and visitor center in Bruinisse. In ...
Zei er iemand ‘barbecueën‘? Daar zijn wij graag bij! Een van onze favoriete maaltijden om te bereiden is een mals ...
Time for a recipe with our newest salt variant: Zeeland Salt Chili! How about this delicious cauliflower steak. From the ...
A delicious dish for a warm day or over drinks with a good glass of wine: flammkuchen. In this recipe, ...
Happy Hamburger Day! Now of course everyone knows the classic hamburger, but have you ever tried a falafel burger? We ...
Today is Hummus Day! So what could be more fun than preparing a tasty dish with hummus? We show you ...
You get the most out of your roasted eggplants when you enhance the smoky flavor with Zeeland Salt Smoked. In ...
Summer is almost here! So time again for a recipe you can make both on the barbecue and in your ...