Schrijf je in voor de nieuwsbrief en
In de nieuwsbrief updaten wij je over evenementen en nieuwe zoutvarianten. Ook ontvang je inspiratie over hoe je Zeeuwsche Zoute kan gebruiken.
Bedankt voor het aanmelden!
We gebruiken een combinatie van 500 jaar Zeeuws vakmanschap en moderne technische oplossingen om ons zout te maken.
Heb je wel eens een gevulde portobello gegeten? Zo lekker! 10 minuten werk, 20 minuten in de oven en genieten ...
Deze zachte karamel-zeezout fudge is makkelijk te maken, en je hebt er weinig ingrediënten voor nodig. Fudge is een romige ...
Een salade is niet alleen gezond, maar ook lekker makkelijk en snel te bereiden. Deze frisse zomerse salade is voedzaam en ...
Het mooie weer vraagt om lekker eten in de buitenlucht! Heb je zowel een liefde voor pizza als voor barbecuen? ...
Het is weekend! En hoe kan je het weekend nu beter beginnen dan met een lekkere burger? Precies: dat kan ...
Heb jij het idee dat het bereiden van risotto een moeilijke klus is? Het is inderdaad een gerecht waar je ...
Deze lekkere combinatie van zout en zoet dient als een perfect toetje of tussendoortje. Als een symfonie werken de verschillende ...
Wie houdt er niet van tiramisu? Dit heerlijke, origineel Italiaanse, dessert is erg populair, en dat is niet voor niets! ...
Koken voor vrienden of familie is niet altijd makkelijk. Je wilt iets wat lekker is, iets wat makkelijk te maken ...
Vanochtend ontving zoutziederij Zeeuwsche Zoute officieel het onafhankelijk erkende streekkeurmerk Zeker Zeeuws® Streekproduct. De gedeputeerde van de Provincie Zeeland, Jo-Annes ...
Vandaag hebben we een verrukkelijk recept gekregen van Margot Dubelaar! Deze kaasstengels met gerookt zeezout zijn perfect voor een avondje ...
Vandaag een wel heel bijzonder recept van The Lemon Kitchen waar je vast nog nooit eerder kennis mee hebt gemaakt. ...