We gebruiken een combinatie van 500 jaar Zeeuws vakmanschap en moderne technische oplossingen om ons zout te maken.
Zalm. Het is niet alleen lekker, het is ook nog eens makkelijk te bereiden en het ziet er mooi uit! ...
We zitten midden in het aspergeseizoen, waarom geen overheerlijk gerecht met asperge en gerookte zalm maken?! De groente is overal ...
Wat is er nou lekkerder dan een zelfgemaakte snack bij een avondje Netflixen? In het blog van vandaag lees je ...
In Zeeland ontmoet culinair schrijver Nadia Zerouali zoutmakers Christian Clerx en Wim voor het lifestyle programma BinnensteBuiten. Christian en Wim ...
Het oorspronkelijke zeezout uit de Oosterschelde van Zeeuwsche Zoute is nu bekroond met het Zeker Zeeuws® Streekproduct keurmerk. Een onafhankelijk ...
Grote champignons met een vulling van cheddar, lente-uitjes, knoflook, peterselie en gerookte Zeeuwsche Zoute. Een ideaal voorgerecht of als lunch.
Nell Nijsen uit Goes heeft een goed bezochte foodblog eetplezierenmeer.nl en kookt regelmatig met ons zout. In hartje Zeeland maakt ze ...
Onze Zeeuwsche Zoute is niet onopgemerkt gebleven, Christian heeft onder andere Omroep Zeeland al over de vloer gehad om een ...
Ben je op zoek naar een makkelijke, snelle maar vooral lekkere cocktail om je vrienden mee te imponeren aankomend weekend? ...
Over het algemeen eten we allemaal vrij veel zout, soms te veel. Het zit verwerkt in veel gerechten en lekkernijen. ...
Culinair recensent Marcus Polman van FavorFlav is zeer te spreken over ons smaakvolle Zeeuwse zeezout. “Het zout heeft een aangename, ...
Het enige ambachtelijk in Nederland geproduceerde zeezout nu als eerste gebruikt in restaurant RIJKS® in het Rijksmuseum! Op vrijdag 13 ...