fbpx
vrijdag 26 maart 2021

Proef Zeeland | Zeeuwsche Zoute Verkooppunten

Proef Zeeland Zeeuwsche Zoute

Vandaag gaan wij weer een van onze Zeeuwsche Zoute verkooppunten uitlichten. Deze keer is de spotlight voor Proef Zeeland. De verswinkel is te vinden aan de Faelweg in Vrouwenpolder. Hier vind je verschillende verse vis uit eigen kweek en visserij, maar daarnaast ook de kookbenodigdheden waaronder onze Zeeuwsche Zoute. Om het echte Zeeland te proeven ben je hier op het juiste adres. 

In 1912 begon de vissersfamilie Schot met een klein kweekexperiment. Deze is uiteindelijk uitgegroeid tot een professionele kwekerij van wereldfaam, en werd in 2013 uitgebreid met een luxe viswinkel en restaurant. De proeverij en de beleving staan centraal bij Proef Zeeland en dat is te merken. Alle producten zijn namelijk dagvers!

Je kijkt je ogen uit in de winkel. Hier vind je overheerlijke visspecialiteiten zoals verse Noordzeevis en verschillende schaaldieren zoals kreeft en schelpdieren. Daarnaast hebben zij ook een ruim assortiment van verse salades, unieke tapas en zee- en mosselgroenten. Om jouw gerecht helemaal af te maken kan je in de verswinkel ook terecht voor de kookbenodigheden zoals mosselpannen, regionale wijnen en kruiden zoals Zeeuwsche Zoute.

De verswinkel en het restaurant zijn zeker een bezoekje waard als je houdt van de zilte rijkdom van de Zeeuwse wateren. Daarnaast ligt Proef Zeeland op een prachtige locatie bij de Oosterscheldekering, onderdeel van de Deltawerken Neeltje Jans. Dit is een afsluitbare stormvloedkering op de grens van de Noordzee en de Oosterschelde. De combinatie van een uitstapje naar de Deltawerken en een bezoek aan Proef Zeeland is ideaal voor een leuk dagje Zeeland!

Proef Zeeland
Faelweg 1
4354 RB Vrouwenpolder

Heb jij onze hint voor de paasspeurtocht gevonden? Lees meer informatie over deze actie in ons artikel

Ook benieuwd of er een verkooppunt bij jou in de buurt zit? Bekijk het overzicht van alle verkooppunten.