fbpx
maandag 29 maart 2021

Zeeuwsche Zoute wint publieksprijs tijdens Zeeuwse PioniersPrijs 2021

Met trots kunnen wij vertellen dat wij de PublieksWinnaar zijn geworden tijdens de uitreiking van de Zeeuwse PioniersPrijs 2021! Met maar liefst 40% van de stemmen hebben wij deze mooie prijs in ontvangst mogen nemen. Grote dank naar iedereen die op ons heeft gestemd, een mooiere waardering kunnen wij niet krijgen.

Vorige week werd bekendgemaakt dat Zeeuwsche Zoute een van de vijf genomineerden was die kans maakten op de Zeeuwse PioniersPrijs 2021. Naast dat deze prijs jaarlijks door een jury wordt uitgereikt aan een pionierend Zeeuws bedrijf dat Zeeland het beste op de kaart zet, kan het publiek ook stemmen op zijn of haar favoriet. Deze stemming verliep afgelopen week via Omroep Zeeland en Zeeuwsche Zoute is via deze weg dus de favoriet van het publiek gebleken.

Jaarlijkse uitreiking
Vrijdagmiddag 26 maart werd de PublieksWinnaar bekendgemaakt tijdens de digitale variant van de uitreiking die jaarlijks wordt georganiseerd door De Zeeuwse Connectie. De Zeeuwse PioniersPrijs 2021 gaat naar het in Middelburg gevestigde Q-Aviation, een mooi jong bedrijf waar Zeeland zeer trots op mag zijn.

Zeeuwse PioniersPrijs 2021
De Zeeuwse PioniersPrijs is een initiatief van De Zeeuwse Connectie, een community voor Zeeuwen en iedereen die Zeeland een warm hart toedraagt. De prijs wordt al sinds 2013 uitgereikt. Het doel van de prijs is om de trots op Zeeland uit te dragen door te laten zien wat voor moois en onderscheidends er allemaal ondernomen wordt in deze provincie. De titel ‘Zeeuwse Pionier 2021’ wordt toegewezen door de jury. De kandidaten maken daarnaast ook kans op de publieksprijs, door stemmen te werven bij het publiek. Het initiatief is een mooie manier om ondernemers uit Zeeland een podium te geven.