fbpx
donderdag 15 april 2021

Viskiosk ‘t Beste Maatje | Zeeuwsche Zoute Verkooppunten

Viskiosk 't beste maatje in Middelburg

Nieuwe week, nieuw verkooppunt. Ook bij Viskiosk ’t Beste Maatje vind je onze Zeeuwsche Zoute in het assortiment. Deze visspecialist is te vinden in Goes en is een van de beste van Nederland! Voor de echte Hollandse Nieuwe ben je hier op de goede plek.

Viskiosk ’t Beste Maatje wordt al meer dan 40 jaar bemand door echte Zeeuwen. Vorig jaar kregen ze een uitstekende beoordeling van de Nationale Haringtest. Van de 134 bezochte visspecialisten wisten zij een mooie 9e plaats te bemachtigen. “Hollandse Nieuwe zoals je die graag krijgt: goed behandeld, fris van smaak, genot voor zowel oog als tong” was wat de keurmeesters te zeggen hadden over de haring bij ’t Beste Maatje.

In 1982 begon Ben Langedonk met de haringhandel ’t Beste Maatje in Middelburg. 15 jaar later, in 1997, werd de tweede vestiging geopend op het Kolveniershof in Goes. Ze richten zich op goede service en hoge kwaliteit. Het menu is in de loop der jaren voortdurend aangepast naar de wensen van de klant, maar visproducten staan nog altijd centraal. Het is zeker een aanrader om hier een Hollandse Nieuwe te bestellen, de jaren ervaring proef je terug in de haring! En koop er ook gelijk een potje Zeeuwsche Zoute bij. Smullen!

Viskiosk ‘t Beste Maatje
Koepoort 2
4461 DK Goes

Ben je benieuwd of Zeeuwsche Zoute ook te koop is bij jou in de buurt? Bekijk dan het overzicht van alle verkooppunten.