fbpx
donderdag 1 april 2021

Zout Zoutelande | Zeeuwsche Zoute Verkooppunten

Het is weer tijd om een van de verkooppunten van Zeeuwsche Zoute uit te lichten en vandaag is het de beurt aan Zout Zoutelande. Deze cadeauwinkel is te vinden in Zoutelande aan de Langstraat en je kan hier echt van alles kopen. Zoals de naam het al zegt, kan je hier ook zout kopen en natuurlijk hoort onze Zeeuwsche Zoute daar ook bij! Daarnaast kan je hier ook terecht voor strandaccessoires, leuke gifts en kleding. 

In deze winkel vind je vooral spullen die te maken hebben met Zeeland en daarom passen de producten van Zeeuwsche Zoute daar ook perfect tussen. Ook is er een brede collectie van trends, kleuren en looks, aangepast op het huidige seizoen. Zowel indoor als outdoor kleding is verkrijgbaar bij Zout Zoutelande.

Je kan er ook nog allerlei cadeaus en lifestyle artikelen halen. Haal Zeeland in huis met de leukste hebbedingetjes, zoals kaarsen, vazen, schelpen, plantjes of een potje Zeeuwsche Zoute. Dit kan je natuurlijk als cadeautje kopen voor iemand, maar zelf houden is ook leuk!

Ook vind je hier de leukste strandartikelen. Dit is best handig, want vanaf de winkel kan je direct het strand op lopen! Sla dus nog snel je handdoeken, parasols en strandstoeltjes in voor je dagje op het strand.

Zout Zoutelande
Langstraat 16-18
4374 AP Zoutelande

Ben je benieuwd of er ook een verkooppunt bij jou in de buurt zit? Bekijk de kaart met al onze verkooppunten!