fbpx
donderdag 22 april 2021

Boer Robbie | Zeeuwsche Zoute Verkooppunten

Naast fysieke verkooppunten ligt Zeeuwsche Zoute ook online in de schappen. Boer Robbie is één van onze online verkooppunten. Eigenaar Robbie Verspui verkoopt heerlijke vlees- en visproducten. En natuurlijk is onze Zeeuwsche Zoute ook te koop in deze winkel!

In 2013 is Robbie zijn eigen webwinkel begonnen. Hij kwam erachter dat er met veel vlees en vis nog wordt gerommeld. Er zijn bijvoorbeeld in Nederland antibiotica vrije kippen waar wel antibiotica in zit. Een ander voorbeeld is grasboter van melkkoeien die naast gras ook veel andere dingen eten. Robbie wil producten met kwaliteit leveren en waar je geen vraagtekens hebt bij de herkomst of productie van het product.

Op de website legt Boer Robbie extra duidelijk uit waarom zijn vlees en vis beter is dan het vlees uit de supermarkt. In de online winkel vind je diverse vis, rundvlees, lamsvlees, varkensvlees en gevogelte. Naast de vlees- en visproducten verkoopt Robbie ook heerlijke olijfolie, sojasaus en natuurlijk onze eigen Zeeuwsche Zoute om je gerecht nog lekkerder te maken. Elk product dat te koop is bij Boer Robbie wordt op een eerlijke en duurzame manier geproduceerd.

Benieuwd of Zeeuwsche Zoute verkrijgbaar is in jouw omgeving? Bekijk dan het overzicht van onze verkooppunten.