fbpx
donderdag 29 april 2021

Landgoed Kaamps | Zeeuwsche Zoute Verkooppunten

Landgoed Kaamps

Deze week lichten wij weer een van onze verkooppunten uit. Vandaag is dat Landgoed Kaamps. Deze Landgoedwinkel is te vinden midden in Twente, in het kleine dorpje Deurningen. Hier vind je overheerlijke kaas en verschillende (streek)producten. Ook Zeeuwsche Zoute ligt hier in de schappen.

Dagelijks zorgt de familie Nijland met liefde voor hun 180 koeien op het prachtige Landgoed Kaamps. Alles draait om de zorg voor de koeien en de kwaliteit van de melk. Van de dagverse melk maken zij zelf de zuivelproducten en kaas. Zonder omwegen wordt de melk vers in de kaastobbe gestopt, waarna deze ambachtelijke kaas ‘vers van het mes’ te koop is in de Landgoedwinkel van Kaamps. De familie heeft een echte passie voor het boerenvak, deze passie bestaat al generaties lang.

De Landgoedwinkel staat voor kwaliteit en dat is goed terug te zien in de producten! Of je nu jonge of oude kazen, kruidenkazen, verrassende speciaalkazen of zuivelproducten zoals melk, boter en kwark kiest, alles is vers gemaakt. Naast de Kaamps-producten zijn er ook vele andere delicatessen en streekproducten verkrijgbaar, onder andere ambachtelijk brood, jam, wijn en Zeeuwsche Zoute.

Ben je op zoek naar een leuk en lekker cadeau? Er worden mooie cadeaupakketten en Kaamps-cadeaubonnen aangeboden. 

Laat je tijdens een bezoek verrassen door al het lekkers.

Landgoed Kaamps
Vliegveldstraat 4a
7561 AT Deurningen

Ben jij nieuwsgierig geworden naar alle verkooppunten van Zeeuwsche Zoute? Bekijk hier het hele overzicht.