Schrijf je in voor de nieuwsbrief en
In de nieuwsbrief updaten wij je over evenementen en nieuwe zoutvarianten. Ook ontvang je inspiratie over hoe je Zeeuwsche Zoute kan gebruiken.
Bedankt voor het aanmelden!
We gebruiken een combinatie van 500 jaar Zeeuws vakmanschap en moderne technische oplossingen om ons zout te maken.
De afgelopen weken kon er weer worden gestemd voor de verkiezing Streekproducent van het Jaar van Zeker Zeeuws. Tijdens de ...
Soms heb je zin om uitgebreid te koken en soms heb je een drukke dag en kies je voor een ...
Zeeuwsche Zoute maakt kans om ‘Streekproducent van het Jaar’ te worden. De prijs wordt uitgereikt aan een streekproduct uit Zeeland ...
Cishew en Zeeuwsche Zoute werken samen! Ons zout is nu te vinden op de heerlijke cashewnoten van Cishew. Cishew heeft ...
Woon je in (de buurt van) Bruinisse en lijkt het je leuk om bij ons te werken? Goed nieuws! Wij ...
Vanavond staat het televisieprogramma ‘Over Eten’ op de Vlaamse zender Eén in het teken van zout. Presentatoren Danira en Kobe ...
Sinds de tijd van de Romeinen werd er al zeezout gewonnen in Oosterschelde. Ook al ligt de tijd van de ...
Een goed gerecht om af te koelen tijdens de warme zomermaanden: groene gazpacho. Deze Spaanse koude soep is verfrissend, lekker ...
Deli Megusto in Gouda is niet zomaar een delicatessenwinkel, het is een plek die je zintuigen prikkelt. Proef de lekkerste ...
Wat ons betreft is er geen beter trio dan karamel, chocolade en zeezout. Deze drie smaken zijn de ultieme combinatie ...
Augustus belooft een warme maand te worden en dat betekent dat het hoog tijd is om je strandlaken uit te ...
Zo hartje zomer zijn we helemaal fan van frisse smaken. We kregen dit recept voor een verrukkelijke focaccia met citroen, ...