fbpx
woensdag 6 maart 2024

Tuna melt tosti met Zeeuwsche Zoute Gerookt

Tosti’s zijn superlekker en makkelijk te maken. Dit recept is een perfecte combinatie van ons Nederlandse hart door de kaas en onze Zeeuwse roots door de toevoeging van ons gerookte zeezout. Deze tosti is extra lekker met vers brood van de bakker. Ga bijvoorbeeld voor een zuurdesem!

Personen

2

Niveau

makkelijk

Tijd

10 minuten

Bereidingswijze

Maak eerst tonijnsalade door de tonijn te mengen met kappertjes, bieslook, Zeeuwsche Zoute Gerookt, Zeeuwsche Zoute Zwarte Peper, bosui en mayonaise.

Leg dan een snee brood neer en doe daar tonijnsalade op. Doe hier een plak van de goed smeltende kaas overheen en sluit af met nog een snee brood. Smeer de boven- en onderkant in met roomboter.

Verwarm een pan en doe de tosti erin. Draai het geheel regelmatig om zodat het niet aanbrandt. De tuna melt tosti is klaar wanneer de kaas gesmolten is.

Snij de tosti door midden en geniet! Eventueel lekker met een beetje ketchup erbij.

Heb jij nog een recept waar Zeeuwsche Zoute in verwerkt zit? Laat het ons weten via info@zeeuwschezoute.nl. Wie weet zie je jouw recept binnenkort terug. Uiteraard mag je ons ook op Instagram taggen of een privébericht sturen.

Fotocredit: iStock – LauriPatterson