fbpx
donderdag 25 februari 2021

Smaeck Kaas & Delicatessen | Zeeuwsche Zoute Verkooppunten

Het volgende verkooppunt dat wij voor je uitlichten is Smaeck! Kaas & Delicatessen in Oisterwijk. Deze leuke winkel is te vinden in de Dorpsstraat, vlakbij het treinstation van Oisterwijk. Smaeck! heeft unieke, eerlijke en hartige lekkernijen, en uiteraard ook onze Zeeuwsche Zoute!

Sinds 2011 is het voormalige ‘Kaaspijpje’ overgenomen door eigenaar Frank Heuvelmans. Frank heeft een studie Voedingsmiddelentechnologie gedaan en hier is zijn liefde voor het vak ontstaan. Niet alleen weet het team van Smaeck! Kaas & Delicatessen veel over de heerlijkste lekkernijen, maar ook hoe deze het best bereid kunnen worden door de klanten.

Het assortiment is enorm: heerlijke kazen uit binnen- en buitenland, diverse broodsoorten, goede wijnen, huisgemaakte salades en hartige lekkernijen. Denk hierbij aan huisgebrande noten, olijven, tapenades en gevulde paprika’s. Mocht je toevallig in de buurt zijn en geen lunch mee hebben, dan maakt Smaeck! met alle liefde ook de lekkerste broodjes voor jou klaar. Je bent hier ook aan het goede adres wanneer je samengestelde schotels of een compleet buffet nodig hebt.

Met een focus op versheid en eerlijke producten, is Smaeck! voortdurend op zoek naar streekproducten en producten die op een ambachtelijke manier zijn geproduceerd. Onze ambachtelijke Zeeuwsche Zoute mag daarom ook niet ontbreken aan het assortiment van de winkel. Geniet van een heerlijk kaasplank met de lekkerste tapas en als finishing touch Zeeuwsche Zoute. Neem snel een kijkje bij dit food walhalla.

Smaeck! Kaas & Delicatessen
Dorpsstraat 4
5061 HK Oisterwijk

Benieuwd of er een verkooppunt in jouw omgeving zit? Hier vind je een overzicht van alle verkooppunten.

© Beeld: Smaeck Kaas & Delicatessen