fbpx
donderdag 25 maart 2021

Doe mee aan onze online paasspeurtocht

Het is bijna zover, Pasen komt er weer aan! Om alvast in de paasstemming te komen hebben wij een online speurtocht bedacht. Aankomende week verstoppen wij paaseieren op onze kanalen en het is de bedoeling dat jij ze vindt. Natuurlijk kan je ook een leuke prijs winnen! In samenwerking met het Zeeuws Ministerie van Chocolade & Culinaire Zaken hebben wij een leuk pakket samengesteld. Doe mee en wie weet ben jij de gelukkige winnaar.

Zeeuws Ministerie van Chocolade & Culinaire Zaken

In samenwerking met het Zeeuws Ministerie van Chocolade & Culinaire Zaken worden er speciaal voor deze actie chocolade paaseieren gemaakt. Eenmalig wordt er een doosje van 250 gram pure chocolade paaseitjes van Callebaut gemaakt, met een exclusieve vulling van nougatine en Zeeuwsche Zoute. 

Het Zeeuws Ministerie van Chocolade & Culinaire Zaken is gevestigd in Middelburg en opende in 2013 de deuren van hun chocolaterie en culinaire winkel. Er is hier van alles te vinden; bonbons, chocolades, culinaire cadeaus, streekproducten en nog veel meer. Neem zeker even een kijkje op de website. 

Wat moet je doen

Vanaf morgen vrijdag 26 maart 2021 worden er 6 dagen lang paaseieren verstopt op onze pagina’s. Elke dag zullen er social media posts online komen op onze Facebook en Instagram pagina, met mogelijke hints. Op de eieren staan letters in willekeurige volgorde. Wanneer je alle eieren hebt gevonden kan je van deze letters een woord maken.

Heb jij het woord gevonden? Stuur deze dan zo snel mogelijk in naar paaswinactie@zeeuwschezoute.nl. Tot vrijdag 1 april 09.00 uur (geen grap!) heb je de tijd om het in te sturen, maar de snelste wint, dus wees er snel bij!

Wat stuur je in

 • Het woord wat jij hebt gemaakt van de gevonden letters

Wat kan je winnen

De winnaar van deze paasactie wint een leuk paaspakket.

 • Doosjes gevuld met 250 gram paaseitjes, 24 stuks in totaal van het Zeeuws Ministerie van Chocolade & Culinaire Zaken. Deze heerlijke paaseitjes zijn gemaakt van pure chocolade van Callebaut gevuld met nougatine en Zeeuwsche Zoute
 • Een duoset van onze Zeeuwsche Zoute om jouw eitje met Pasen helemaal af te maken
 • Heerlijk paasrecept voor het weekend

Ook het paasweekend zullen wij actief zijn op onze Facebook en Instagram! Zorg dat je ons volgt zodat je op de hoogte blijft van onze laatste nieuwtjes.

Algemene voorwaarden

 • Deelname aan deze paasactie is kosteloos
 • Deelname aan acties is alleen mogelijk voor personen vanaf 18 jaar en ouder
 • Medewerkers van Zeeuwsche Zoute zijn uitgesloten van deelname aan acties
 • Zeeuwsche Zoute is ten alle tijde bevoegd actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de acties zonder opgaaf van reden stop te zetten
 • Voor deze actie dien je woonachtig te zijn in Nederland
 • Er wordt maar één winnaar gekozen
 • De winnaar van de actie is de persoon die als eerste het juiste woord opstuurt
 • De winnaar van de actie krijgt een persoonlijk bericht via de mail waarop de inzending is ingestuurd. Wanneer de winnaar zich niet binnen een week na bekendmaking geldt, wordt er een nieuwe winnaar gekozen
 • Het is niet mogelijk om het gewonnen product om te ruilen voor een ander product of geldbedrag. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd

De verstopte paaseieren

 1. Het eerste eitje met de letter N was te vinden in het artikel waar wij het verkooppunt Proef Zeeland uitgelicht hebben.
 2. Het tweede eitje met de letter i was verstopt op onze Instagram pagina.
 3. Het derde eitje met letter D was te vinden in onze nieuwsbrief.
 4. Het vierde eitje met letter E was verstopt in de header van onze webshop.
 5. Het vijfde eitje met letter Z was te vinden op onze Facebook pagina in de header.
 6. Het zesde en laatste eitje met letter E was verstopt in het paasbrood recept op onze blog