fbpx
donderdag 18 februari 2021

Biologische slagerij De Groene Weg Bert Nijkamp | Zeeuwsche Zoute Verkooppunten

Slagerij De Groene Weg Bert Nijkamp

Het is vandaag de beurt aan biologische slagerij De Groene Weg Bert Nijkamp om uitgelicht te worden. De slagerij is te vinden aan de Asselsestraat in Apeldoorn. Naast de ambachtelijke biologische vleesproducten vind je hier ook onze Zeeuwsche Zoute.

In 1990 is Bert Nijkamp de biologische slagerij De Groene Weg gaan runnen. Deze moderne eigentijdse biologische slagerij zet ambacht centraal. Alle Groene Weg slagers hebben verstand van het slagersvak en oog voor kwaliteit en duurzaamheid. Er worden hoge eisen gesteld aan het vlees en hierdoor kunnen de slagers veilige, maar natuurlijk ook lekkere biologische kwaliteitsproducten garanderen. Ook vinden ze het belangrijk om een gezond evenwicht te hebben tussen mens, natuur en dier. Daarom wordt 75 procent van de vleeswaren in eigen slagerij en worstmakerij gemaakt, zonder chemische toevoegingen.

De slagerij in Apeldoorn biedt een zeer uitgebreid assortiment vlees, vleesproducten, vleeswaren en zelfgemaakte soepen en maaltijden. Ook voor bestellingen en leveringen ben je hier aan het goede adres. Ze verzorgen van alles op maat, of het nu een kleine of grote bestelling is, de slagers en medewerkers staan graag voor je klaar! Daarnaast vind je hier natuurlijk ook de Zeeuwsche Zoute, hierdoor gaat het vlees nog lekkerder smaken. 

Loopt het water al bij je in jouw mond? Neem dan snel een kijkje in de winkel. Er valt altijd wat te proeven om jouw perfecte stukje vlees te bepalen.

De Groene Weg slagerij Bert Nijkamp
Asselsestraat 31
7311 EC Apeldoorn

Benieuwd of er een verkooppunt in jouw omgeving zit? Hier vind je een overzicht van alle verkooppunten.