Schrijf je in voor de nieuwsbrief en
In de nieuwsbrief updaten wij je over evenementen en nieuwe zoutvarianten. Ook ontvang je inspiratie over hoe je Zeeuwsche Zoute kan gebruiken.
Bedankt voor het aanmelden!
We gebruiken een combinatie van 500 jaar Zeeuws vakmanschap en moderne technische oplossingen om ons zout te maken.
Restaurant De Dagvisser in Den Haag is een fantastische plek als je van vis en zeevruchten houdt. Het restaurant ligt ...
Comfort food met een culinaire twist. Dat is wat je krijgt wanneer je dit gerecht maakt. Ideaal als gerecht voor ...
Na een eerdere lancering van de zoutsmaken Wakame en Zeekraal aan het begin van 2021, introduceert Zeeuwsche Zoute nu ook ...
Gegrilde inktvis is misschien niet het eerste ingrediënt waar je aan denkt bij een salade, wij dachten; laten we hier ...
Restaurant de Bokkedoorns in Overveen is een van de meest prestigieuze restaurants in Nederland en heeft twee Michelin-sterren. Het restaurant ...
Tomatensalade is een van onze favoriete gerechten. Het is de perfecte optie als je zin in hebt in een gezonde ...
In 2010 opende Bolenius Restaurant haar deuren. Het restaurant kenmerkt zich door een moderne en gezonde keuken. De focus ligt ...
Valentijnsdag is alweer in aantocht en wat is er nu romantischer dan het maken van een heerlijke taart voor jouw ...
Zout met wakame in combinatie met vlees? Het lijkt vreemd, maar is juist een supergoede en smakelijke combinatie! Door onze ...
Ons zout is steeds vaker terug te vinden in heerlijke producten. Zo heeft Slagerij Wisse in Meliskerke nu een Coppa ...
Inspiratie nodig voor het avondeten? Dan helpt dit vegetarische ravioli recept je uit de brand. Dit pastagerecht met Zeeuwsche Zoute ...
Het is weer tijd voor de goede voornemens en dat betekent extra gezond eten. Gelukkig kan gezond eten erg smakelijk, ...