fbpx
woensdag 12 juni 2024

Stuur jouw recept in en win een rondleiding!

Bij Zeeuwsche Zoute houden we van smaak en kwaliteit. Daarom nodigen we je uit voor een speciale winactie. Heb jij een lekker recept met Zeeuwsche Zoute? Stuur het in met een foto en maak kans op een rondleiding door onze nieuwe loods in Bruinisse!

Hoe doe je mee?

  1. Maak een recept: Gebruik Zeeuwsche Zoute in jouw gerecht.
  2. Maak een foto: Zorg voor een duidelijke en mooie foto of reel van je gerecht. Bonuspunten als je het potje zout erbij op de foto zet.
  3. Stuur het in: Deel je recept en foto per mail (info@zeeuwschezoute.nl) of sociale media met de hashtag #ZeeuwscheZouteRecept.

Waarom meedoen?

Als je wint, krijg je niet alleen de eer om jouw recept in de schijnwerpers te zetten, maar ook een unieke kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij Zeeuwsche Zoute. Onze nieuwe loods in Bruinisse is de plek waar de magie gebeurt – van het winnen van het zout tot het verpakken van de eindproducten.

Wat kun je winnen?

De winnaar wint een exclusieve rondleiding door onze loods in Bruinisse. Tijdens de rondleiding krijg je een kijkje in ons productieproces, ontmoet je de mensen achter Zeeuwsche Zoute en leer je meer over onze duurzame werkwijzen. Je leer over het oppompen van zeewater uit de Oosterschelde en hoe zoutkristallen ontstaan. Je krijgt ook een zoutproeverij waar je verschillende zoutsmaken kunt proberen en ontdekt wat ons zout zo speciaal maakt. Bovendien ontvang je een voucher van €5,00 die je kunt besteden aan onze producten in het bezoekerscentrum.

Hoe wordt de winnaar geselecteerd?

Onze culinaire experts zullen alle inzendingen zorgvuldig beoordelen op basis van creativiteit, presentatie en natuurlijk smaak! De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gebracht en het recept zal gedeeld worden op onze website en sociale media.

Belangrijke data

  • Inzendingen open: Vanaf vandaag
  • Deadline inzendingen: 30-06-2024
  • Bekendmaking winnaar: 01-07-2024

Doe mee en ontdek de magie van Zeeuwsche Zoute! We kijken uit naar jouw inzendingen en hopen je binnenkort te verwelkomen in onze loods.

Wil jij sowieso al langs komen bij ons in de loods? Boek dan hier jouw tickets.