fbpx
donderdag 9 december 2021

DE BIJENKORF | VERKOOPPUNT

Het is weer tijd om een van onze verkooppunten uit te lichten en vandaag is het de beurt aan de Bijenkorf. De iconische gebouwen van de Bijenkorf vallen direct op, bijvoorbeeld die in Amsterdam en Den Haag. Iedereen weet dat je hier terecht kunt voor de mooiste kleding, cosmetica, meubels en boeken. Ook voor keukenaccessoires en delicatessen ben je bij de Bijenkorf aan het juiste adres en hier is sinds kort ook Zeeuwsche Zoute verkrijgbaar.

Rond de feestdagen is de sfeervol versierde Bijenkorf dus niet alleen de perfecte plek om kerstcadeaus in te slaan, maar ook voor lekkernijen ben je daar op het goede adres. Op de delicatessenafdeling vind je de lekkerste hapjes, de mooiste wijnen en handige kookbenodigdheden. Voor taart en zoetigheid ga je naar de Bijenkorf’s eigen patisserie. Met trots kunnen we zeggen dat ook onze Zeeuwsche Zoute in het assortiment van de Bijenkorf te vinden is. Op dit moment worden de smaken ‘Puur’ en ‘Gerookt’ aangeboden. Extra leuk is de trioset met drie verschillende smaken! 

Je vindt de Bijenkorf in Amstelveen, Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Maastricht, Rotterdam en Utrecht. Woon je niet in de buurt van een Bijenkorf? Geen probleem! Op de website van de Bijenkorf kun je Zeeuwsche Zoute gewoon vanuit huis bestellen. Je vindt nog veel meer smaakmakers in onze webshop.

De Bijenkorf
Dam 1
1012 JS Amsterdam

Fotocredit header: De Bijenkorf