We gebruiken een combinatie van 500 jaar Zeeuws vakmanschap en moderne technische oplossingen om ons zout te maken.
We hebben spannend nieuws: ons assortiment bij Zeeuwsche Zoute is uitgebreid met een pittige nieuwe smaak: Zeeuwsche Zoute Chili. Na ...
Vuur Lab deelde een heerlijk zomers gerecht met ons waar zij gebruik maakten van ons zout! Het is zalm van ...
Zeeuwsche Zoute staat nu ook op tafel bij Strandpaviljoen Dok 14 in Cadzand. Terwijl je uitkijkt over de Noordzee en ...
Het is Karameldag en wat is nu lekkerdere karamel met zeezout? Wij delen daarom in deze blog een heerlijk recept ...
Pasen zit er weer aan te komen en dat betekent voor veel mensen dat er een gezellige paasbrunch in de ...
Na onze succesvolle crowdfunding van afgelopen jaar is onze droom van een nieuwe loods uitgekomen. Deze nieuwe loods geeft niet ...
Wij zijn dan wel oer-Hollands, maar kijken voor recept inspiratie ook graag over de grens. Zo is deze Indiase Butter ...
Pasen is de perfecte tijd voor een gezellige brunch met de familie. Hier lees je wat onze favoriete gerechten zijn ...
Tosti’s zijn superlekker en makkelijk te maken. Dit recept is een perfecte combinatie van ons Nederlandse hart door de kaas ...
Dat de combinatie van karamel en zeezout lekker is, hoeven wij je niet meer te vertellen. Wel hebben wij weer ...
In de keukens van vooraanstaande chefs zoals Roy Eijkelkamp, Danyel van den Bongard en Job van Berkel, is Zeeuwsche Zoute ...
Lente inspireert ons voor heerlijke brunchgerechten. Wat is nou een beter gerecht voor een brunch dan een Eggs Benedict met ...