Schrijf je in voor de nieuwsbrief en
In de nieuwsbrief updaten wij je over evenementen en nieuwe zoutvarianten. Ook ontvang je inspiratie over hoe je Zeeuwsche Zoute kan gebruiken.
Bedankt voor het aanmelden!
We gebruiken een combinatie van 500 jaar Zeeuws vakmanschap en moderne technische oplossingen om ons zout te maken.
Het is bijna Kerstmis en dat betekent heel veel eten en veel gezelligheid! Op zoek naar een origineel gerecht voor ...
Ja, je leest ons goed! Ons zout gaat lekkerder ruiken. Hoe dat precies zit? We leggen het je uit in ...
Het is weer tijd om een van onze verkooppunten uit te lichten en vandaag is het de beurt aan de ...
Het heerlijk avondje staat alweer voor de deur en naast cadeautjes horen daar natuurlijk Kruidnoten met Zeeuwsche Zoute bij. Wie ...
Dit eenvoudige recept laat je kennismaken met onze nieuwste smaak: Zwarte Knoflook. En is klaar in minder dan een uur. ...
We zien regelmatig de lekkerste gerechten van onze volgers op social media. Nu kregen we deze week een melding van ...
Tijdens de Vakbeurs Foodspecialiteiten eind september hebben we de prijs voor Beste Noviteit van 2021 in ontvangst mogen nemen. Uit de ...
Aan het begin van het jaar lieten we je al kennismaken met twee nieuwe zoutsmaken: Zeekraal en Wakame. Vandaag zijn ...
Ken jij het Restaurant Kale & de Bril al? Dit gezellige restaurant vind je in Goes, Zeeland. Je kunt hier ...
Wat is er nou nog lekkerder dan krokante verse frieten? Inderdaad: verse zoete-aardappel friet met parmezaanse kaas, basilicummayonaise en Zeeuwsche ...
Ook zoete gerechten kun je afmaken met een snufje zout. Deze week hebben wij een recept voor chocolate chip cookies ...
Nieuwe week, dus tijd om weer één van onze verkooppunten uit te lichten. Deze keer is dat Baarle’s Specialiteitenhuis, gelegen ...