fbpx
vrijdag 21 april 2023

Aan de Zweth | Restaurant

Restaurant Aan de Zweth is een gerenommeerd restaurant gelegen aan de Zweth in Schipluiden, tussen Delft en Rotterdam. Het restaurant heeft een Michelin-ster en staat bekend om zijn uitstekende gastronomie en prachtige locatie aan het water.

Fijnproevers voelen zich hier helemaal thuis. De keuken wordt geleid door chef-kok Joris Peters, die bekend staat om zijn creatieve en verfijnde gerechten met een moderne twist. Het restaurant werkt voornamelijk met lokale en seizoensgebonden ingredi├źnten om de beste smaken te garanderen.┬á Aan de Zweth biedt verschillende smakelijke arrangementen.

Joris Peters gebruikt Zeeuwsche Zoute omdat hij het een ‘super mooi product’ vindt, met ‘mooie kristallen en mooie pure smaak.’ Daarnaast heeft hij in Zeeland gewerkt en draagt daarom Zeeuwsche producten en een warm hart toe.

Gasten kunnen ook genieten van het prachtige uitzicht op het water en het omliggende landschap vanaf het terras van het restaurant. Kortom, Restaurant aan de Zweth is een must-visit voor wie op zoek is naar een heerlijke culinaire ervaring in een prachtige omgeving.

 

Aan de Zweth
Rotterdamseweg 480
2636 KB Schipluiden