Schrijf je in voor de nieuwsbrief en
In de nieuwsbrief updaten wij je over evenementen en nieuwe zoutvarianten. Ook ontvang je inspiratie over hoe je Zeeuwsche Zoute kan gebruiken.
Bedankt voor het aanmelden!
We gebruiken een combinatie van 500 jaar Zeeuws vakmanschap en moderne technische oplossingen om ons zout te maken.
Sinds 2010 werkt Geert-Jan Heesterbeek samen met Mirelle Haex aan de beste bonbons, chocoladecreaties en desserts. In hun bedrijf La ...
Nooit meer een saaie maaltijd op tafel, daar is waar Nicole van Real Good Food haar missie van heeft gemaakt. ...
Heb je wel eens goed naar het logo op een product van Zeeuwsche Zoute gekeken? Hierop wordt een gezicht afgebeeld. ...
Wist je dat Zeeuwsche Zoute ook bij groothandels verkrijgbaar is? De HANOS in Apeldoorn is daar een mooi voorbeeld van. ...
Sinterklaas is weer in het land en dat betekent liedjes zingen, schoen zetten en heel veel cadeaus. Uiteraard mag een ...
Voor een heerlijke tijd op een boerderij ben je bij veehouderij de Heerenhoeve aan het juiste adres. Dit leuke familiebedrijf ...
Binnen het team van Zeeuwsche Zoute vind je een aantal bakfanaten, daarom zijn wij een heuse bake-off gestart. Dit recept ...
Voor een ruim assortiment aan kleding, accessoires en meubels ben je bij de Sissy-Boy aan het juiste adres. Deze hippe ...
Voor vers fruit en de lekkerste groenten ga je naar Boomgaard de Zoete Kers. Het Zeeuwse familiebedrijf verkoopt producten uit ...
Plaattaarten staan hoog in onze favorietenlijst. Je kunt eindeloos variëren en ze staan in een handomdraai in de oven. Op ...
Vispaleis, restaurant, museum – het bedrijf van Dries van den Berg & Zn. in Harderwijk laat zich niet snel in ...
De dagen worden korter en de bladeren beginnen te verkleuren, tijd voor een bijpassend herfstrecept. Bij de herfst denken wij ...