Schrijf je in voor de nieuwsbrief en
In de nieuwsbrief updaten wij je over evenementen en nieuwe zoutvarianten. Ook ontvang je inspiratie over hoe je Zeeuwsche Zoute kan gebruiken.
Bedankt voor het aanmelden!
We gebruiken een combinatie van 500 jaar Zeeuws vakmanschap en moderne technische oplossingen om ons zout te maken.
Aan het Havenplein in Zierikzee ligt Hector, een plek waar je je makkelijk thuis voelt. In een monumentaal pand uit ...
Het aspergeseizoen is weer begonnen. Een mooie aanleiding om met deze seizoensgroente een klassiek gerecht op tafel te zetten, in ...
Bij Zeeuwsche Zoute hebben we natuurlijk ons hart verloren aan de Oosterschelde. Onze liefde voor de kust delen we met ...
Zin in een lekker visgerecht dat simpel te maken is, maar toch net dat beetje extra heeft? Deze krokante kabeljauw ...
Goed eten draait om smaak én herkomst. Daarom vind je de producten van Zeeuwsche Zoute nu ook bij Groenhart Wijn ...
Er gaat niks boven een goed gebakken biefstuk. Sappig en vol van smaak. Tip: haal je vlees bij de (biologische) ...
Eerder deze week hadden we een bijzondere gast in onze zoutloods: niemand minder dan topchef Pierre Wind! In aanloop naar ...
Zeeuwsche Zoute heeft zijn weg gevonden naar de keuken van Mout Bistrobar en dat is een match made in Damme, ...
We weten het allemaal: liefde gaat door de maag. Maar waarom zou dat altijd met iets mierzoets moeten? Deze hartige ...
Zout dat de smaak van Zeeland vangt én een verhaal vertelt: dat is Zeeuwsche Zoute. Dit bijzondere zout, gewonnen uit ...
Snel, simpel en heerlijk! Garnalen van de barbecue zijn altijd een succes. Het zoetige van de garnalen past perfect bij ...
Afgelopen maandag stonden we met trots bij de stand van Slow Food op de Horecava! Als een van de grootste ...