Schrijf je in voor de nieuwsbrief en
In de nieuwsbrief updaten wij je over evenementen en nieuwe zoutvarianten. Ook ontvang je inspiratie over hoe je Zeeuwsche Zoute kan gebruiken.
Bedankt voor het aanmelden!
We gebruiken een combinatie van 500 jaar Zeeuws vakmanschap en moderne technische oplossingen om ons zout te maken.
De temperatuur daalt al en de bladeren beginnen langzaam te verkleuren. Dit kan maar één ding betekenen: de herfst komt ...
Hou de zomer nog iets langer vast met deze heerlijke frisse couscous salade. Ideaal als lunch of als bijgerecht tijdens ...
Heb jij wel eens een CedarWood plank gebruikt voor jouw barbecuerecepten? Wij wel en wij vinden het heerlijk. De plank ...
Feestelijk en heerlijk, dat is wat deze ceviche je brengt. Daarbij is het ook nog eens eenvoudig om te maken. ...
Geniet van topgerechten uit de Frans-Belgische keuken in het gezellige restaurant Goede Buren. Laat je hier verrassen door een tussendoortje ...
In traditionele Franse bistro’s of Italiaanse trattoria’s staat vaak een volledige geroosterde of gestoomde artisjok op het menu. Niet alleen ...
Proef, geniet en ontspan! Dat is het motto van restaurant ‘t Lieve Leven, een van de restaurants die Zeeuwsche Zoute ...
De Oosterschelde is het grootste nationale park van Nederland en beslaat een oppervlakte van ongeveer 370 vierkante kilometer. Het ligt ...
Met dit recept zet je makkelijk en snel een gezonde maaltijd op tafel. Wie wil dat nou niet? Het gerecht ...
Bij Bianca Bonte haal je alles in huis voor koken, eten, bakken en genieten. Ga langs in de winkel om ...
Heel Holland houdt van taart, en wij ook! Dit recept kregen wij doorgestuurd van Bianca Bonte, een van onze verkooppunten. ...
Bij ‘bar friture’ Pommes Youpes staan authenticiteit en pure smaken centraal. Met een regionaal, eerlijk en verantwoord assortiment verwelkomt eigenaar ...