Schrijf je in voor de nieuwsbrief en
In de nieuwsbrief updaten wij je over evenementen en nieuwe zoutvarianten. Ook ontvang je inspiratie over hoe je Zeeuwsche Zoute kan gebruiken.
Bedankt voor het aanmelden!
We gebruiken een combinatie van 500 jaar Zeeuws vakmanschap en moderne technische oplossingen om ons zout te maken.
Vroeger werden wentelteefjes gemaakt om het oude brood van gister een beetje op te piepen. Tegenwoordig halen we hier zelfs ...
Deze week lichten wij weer een van onze verkooppunten uit. Vandaag is dat Landgoed Kaamps. Deze Landgoedwinkel is te vinden midden ...
Deze cheesecake is perfect voor bij de koffie: een krokante koekbodem en een luchtige romige tussenlaag, afgetopt met heerlijke karamelsaus. ...
Wij stellen jullie graag voor aan Cees Snijders, de oprichter van Schodu gin en rum. De eerste rum die met ...
Naast fysieke verkooppunten ligt Zeeuwsche Zoute ook online in de schappen. Boer Robbie is één van onze online verkooppunten. Eigenaar ...
Het aspergeseizoen is weer begonnen en wat is nu lekkerder dat dit witte goud? Asperges worden vaak op een traditionele ...
Nieuwe week, nieuw verkooppunt. Ook bij Viskiosk ’t Beste Maatje vind je onze Zeeuwsche Zoute in het assortiment. Deze visspecialist is ...
Onze favoriete gerechten zijn stiekem toch de gerechten waar wij meerdere zilte smaken kunnen combineren. Dit recept met garnalen en ...
Vandaag is het weer tijd om een verkooppunt uit te lichten. Deze week staat Floor! in Middelburg in de schijnwerpers. ...
Onze Zeeuwsche Zoute is ook perfect te combineren met internationale recepten. Deze Spaanse churros zijn hier een goed voorbeeld van. ...
Het is weer tijd om een van de verkooppunten van Zeeuwsche Zoute uit te lichten en vandaag is het de ...
Met trots kunnen wij vertellen dat wij de PublieksWinnaar zijn geworden tijdens de uitreiking van de Zeeuwse PioniersPrijs 2021! Met ...