Schrijf je in voor de nieuwsbrief en
In de nieuwsbrief updaten wij je over evenementen en nieuwe zoutvarianten. Ook ontvang je inspiratie over hoe je Zeeuwsche Zoute kan gebruiken.
Bedankt voor het aanmelden!
We gebruiken een combinatie van 500 jaar Zeeuws vakmanschap en moderne technische oplossingen om ons zout te maken.
Een eeuwige klassieker, maar oh zo lekker! Bij een Italiaanse maaltijd hoort een goede bruschetta. Deze versie is verrijkt met ...
Deze watermeloensalade is de perfecte toevoeging aan jouw barbecue. Je maakt indruk door deze verrassende variatie op het standaard recept. ...
BBQ Eiland is hét adres voor jouw BBQ-benodigdheden wanneer je in de omgeving van Goeree-Overflakkee woont/bent. Deze winkel is opgericht ...
Met dit zomerse weer willen we niets anders dan de hele avond buiten doorbrengen. Dit recept is perfect voor een ...
Soms heb je gewoon zin in chocolade! Deze pecan-dadel snack is heerlijk bij een verse thee of wanneer je trek ...
We kijken dankbaar en trots terug op een succesvolle crowdfundingcampagne: gisteravond sloten de deuren en stond er maar liefst €21.250 ...
Hemelse Modder is een klassiek chocoladedessert dat zijn naam eer aandoet. In dit recept voegen we een extra dimensie toe ...
Als je culinair wilt genieten in het prachtige Zeeland, dan zit je bij de Goese Golf helemaal goed. Chef Ramon ...
Restaurant Aan de Zweth is een gerenommeerd restaurant gelegen aan de Zweth in Schipluiden, tussen Delft en Rotterdam. Het restaurant ...
Lekker hoeft niet altijd moeilijk te zijn! Dat bewijst dit recept dat in een handomdraai op tafel staat. Deze makreeldip ...
Speciaal voor de Paasdagen hebben wij een kleurplaat ontworpen om een Zeeuws tintje aan jouw paasei te geven. Zoek je ...
Doe jij mee met onze crowdfunding? Zeeuwsche Zoute brengt sinds 2019 een eeuwenoude traditie terug in Zeeland: zoutwinning uit zee. ...