Schrijf je in voor de nieuwsbrief en
In de nieuwsbrief updaten wij je over evenementen en nieuwe zoutvarianten. Ook ontvang je inspiratie over hoe je Zeeuwsche Zoute kan gebruiken.
Bedankt voor het aanmelden!
We gebruiken een combinatie van 500 jaar Zeeuws vakmanschap en moderne technische oplossingen om ons zout te maken.
Over het algemeen eten we allemaal vrij veel zout, soms te veel. Het zit verwerkt in veel gerechten en lekkernijen. ...
Culinair recensent Marcus Polman van FavorFlav is zeer te spreken over ons smaakvolle Zeeuwse zeezout. “Het zout heeft een aangename, ...
Het enige ambachtelijk in Nederland geproduceerde zeezout nu als eerste gebruikt in restaurant RIJKS® in het Rijksmuseum! Op vrijdag 13 ...
Deze heerlijke gezouten karamelsaus is snel en gemakkelijk te maken!
Kip staat bij ons wekelijks op het menu. En dan is een beetje variatie altijd wel wenselijk. Deze kip met ...
Dat zout en zoet goed samengaan moge duidelijk zijn. Ook zo dol op deze combinatie? Probeer dan eens deze witte ...