fbpx
donderdag 1 oktober 2020

Zeeuws Ministerie van Chocolade | Zeeuwsche Zoute Verkooppunten

Foto van het Zeeuws Ministerie van Chocolade & Culinaire Zaken - Bonbons met Zeeuwsche Zoute - Fotocredit: Zeeuwsche Zoute

In de derde editie van de rubriek waarin we verkooppunten van Zeeuwsche Zoute uitlichten, is het tijd voor een bijzondere plek in het hart van Middelburg: het Zeeuws Ministerie van Chocolade & Culinaire Zaken. Die naam is een hele mond vol. En geloof ons: als je mond vol zit met lekkernijen van deze winkel, dan begrijp je waarom we deze plek in het zonnetje zetten!

Op 1 juli 2013 opende het Zeeuws Ministerie van Chocolade & Culinaire Zaken de deuren van een chocolaterie en culinaire winkel. En nu 7 jaar later is deze smaakvolle plek uitgegroeid tot hét adres voor chocoholics en foodies in de Zeeuwse hoofdstad. 

Wat chocolade en zout precies met elkaar te maken hebben? Niet alleen zijn onze luxe kokers met zout verkrijgbaar bij dit leuke winkeltje, chocolatier Marco experimenteert erop los met Zeeuwsche Zoute in zijn kleurrijke en smaakvolle bonbons. Wat dacht je bijvoorbeeld van pure bonbons met gezouten karamel? Daar begin je toch spontaan van te watertanden? 

Daarnaast vind je hier prachtig versierde chocoladeletters, dus nu de tijd van Sinterklaas er weer met rasse schreden aankomt is het goed om te weten dat je hier de lekkerste van Zeeland kan kopen. Ook ben je hier aan het juiste adres voor een chocolade high tea, cadeaupakketten en workshops. 

Klaar om te gaan proeven? Dit zijn de adresgegevens: 

Zeeuws Ministerie van Chocolade & Culinaire Zaken
Lange Noordstraat 8
4331 CD Middelburg

Alle verkooppunten van Zeeuwsche Zoute vind je hier!