fbpx
donderdag 15 oktober 2020

Vleesboerderij Boot | Zeeuwsche Zoute Verkooppunten

Deze week uitgelicht in de rubriek ‘Zeeuwsche Zoute Verkooppunten’: Vleesboerderij Boot! Bij deze prachtige boerderij in Kerkwerve kunnen vleesliefhebbers hun hart ophalen. In de winkel van de slagerij vind je namelijk een ruim aanbod van verschillende vleessoorten en vleeswaren. En uiteraard smaakt alles extra lekker met een snufje Zeeuwsche Zoute, wat hier natuurlijk ook in de schappen staat. 

Vleesboerderij Boot is een vee- en akkerbouwbedrijf en slagerij met winkel. Het familiebedrijf is van A tot Z met het vlees bezig: van het verbouwen van het eten voor de dieren, het opgroeien van de beesten, de slacht en het verwerken en verpakken van het vlees. Deze zorg en aandacht proef je terug in de kwaliteit: heerlijk mals en puur van smaak. 

Naast verschillende vleessoorten en vleeswaren, ben je bij Vleesboerderij Boot ook aan het juiste adres voor kant- en klaarmaaltijden, salades, borrelhapjes, barbecuepakketten gourmetschotels en andere producten om een middag borrelen of avond koken helemaal af te maken. Kortom: ben je van plan om in de keuken aan de slag te gaan met een goed stuk vlees? Zet koers richting Vleesboerderij Boot om jezelf te trakteren op een goed stuk van Zeeuwse bodem! Tip: gebruik eens ons Gerookte zout op je biefstuk, entrecote of tournedos. Gegarandeerd een smaaksensatie!

Je kunt Vleesboerderij Boot op het volgende adres vinden: 

Vleesboerderij Boot
Kievitsweg 1
4321TR Kerkwerve

Bekijk hier alle verkooppunten van Zeeuwsche Zoute!