fbpx
donderdag 27 oktober 2022

Boomgaard de Zoete Kers | Verkooppunt

Voor vers fruit en de lekkerste groenten ga je naar Boomgaard de Zoete Kers. Het Zeeuwse familiebedrijf verkoopt producten uit de lokale streek met liefde. Daarom vind je hier nu ook onze Zeeuwsche Zoute in het assortiment. In deze blog zetten we dit familiebedrijf maar al te graag even in de spotlight.

Het begon allemaal in 1992 toen de familie Hoekman hun eerste winkel opende genaamd de Fruithoek in het stadje Goes. Hier verkochten ze fruit van hun eigen boomgaard. Maar ook voor verschillende kazen, gezonde sapjes en seizoensproducten zoals pompoenen en asperges vind je bij de Zoete Kers. Dit bleek een groot succes te zijn en 7 jaar later breidde het familiebedrijf zich uit naar de boerderijwinkel op Serooskerke. Tot op de dag van vandaag kan je hier nog steeds de lekkerste producten kopen onder het genot van een goede kop koffie. Zo wordt boodschappen doen wel heel leuk!

In 2013 kwam helaas een eind aan de originele winkel is Goes in verband met uitbreiding van een industrieterrein. Maar niet getreurd. Daar kwam als vervanging de tweede boerderijwinkel voor in de plaats in Noordwelle. Waar bij bovengenoemde geen Zeeuwsche Zoute te vinden is in het assortiment, is dit bij de Zoete Kers, te vinden in Serooskerke in Walcheren wel het geval!

Boomgaard de Zoete Kers
Plantlustweg 5
4353 SC Serooskerke
Walcheren