Wie dit gerecht ziet zal spontaan beginnen te watertanden; wat een plaatje om te zien! Voor wie denkt dat restaurantwaardige gerechtjes ingewikkeld zijn om te maken hebben we goed nieuws. Want met dit recept samengesteld door Kees Visser, executive chef van restaurant Cristó in hotel Mondragon (Zierikzee) en eigenaar van Kees Visser Food, sta je slechts een half uur in de keuken. Reken maar dat je hiermee hoge ogen gaat gooien tijdens een avondje uitgebreid tafelen.
Wil je zeker zijn van de beste kwaliteit kokkels? Bestel deze dan via Fish Tales, een onderneming waar duurzame visserij hoog in het vaandel staat. Wat je op je bord krijgt is dus eerlijk gevangen. En misschien nog fijner: de kokkels zijn al gestoomd, dus over die bereiding hoef je je in ieder geval geen zorgen meer te maken! En geloof ons: de rest van de bereiding valt ook reuze mee.
4
gemiddeld
30 minuten
Klaar is Kees! Een kind kan de was doen. Rest ons alleen nog te zeggen: smaekelik! (Eet smakelijk in het Zeeuws)
Heb jij een lekker recept met Zeeuwsche Zoute dat de rest van de wereld ook moet kennen? Stuur deze dan in via info@zeeuwschezoute.nl en wie weet vind je jouw recept terug op onze blog!