fbpx
donderdag 9 juli 2020

Zeeuwsche Zoute verschijnt in de Grote Schorre-Box

Voor wie gek is op de culinaire creaties uit Zeeland heeft Wijnhoeve De Kleine Schorre uit het Zeeuwse Dreischor een leuk initiatief: de Grote Schorre-Box. Een grote mand vol met culinaire heerlijkheden van Zeeuwse producenten waarmee iedereen Zeeland in huis kan halen. Het pure zeezout van Zeeuwsche Zoute kun je ook vinden in de box.

Normaal gesproken organiseert Wijnhoeve De Kleine Schorre het eerste weekend van augustus het Zeeuws Wijnfeest waar niet alleen de wijnen van de wijnhoeve centraal staan, maar ook andere Zeeuwse producenten hun producten aan de gasten laten zien en proeven. Dit jaar zijn daar echter vanwege de huidige maatregelen rondom het coronavirus alternatieven voor bedacht. Op deze manier kan iedereen dit jaar toch genieten van culinair Zeeland. De Grote Schorre-Box kan nog tot 15 juli besteld worden via de website en vervolgens op 31 juli 2020 via een heuse ‘Druif-Thru’ in Dreischor op Schouwen-Duiveland opgehaald worden.

De Grote Schorre-Box: een mand vol lekkers uit Zeeland
De box is voor 2 tot 4 personen en bestaat uit een rijk assortiment producten van Zeeuwse bodem: twee topwijnen van Wijnhoeve De Kleine Schorre, oesters van de Oesterij, bier van Bierbrouwerij Vermeersen, kaas van kaasboerderij De Stolpe, stoofvlees van Vleesboerderij Boot, frieten van Westhoeve aardappelen, mosselen van Neeltje Jans, gerookte paling van De Schouwse Palingroker, poffertjes van Poffers aan Zee, vers brood van Bakkerij Spelt, koffie van De Zeeuwse Branding en een Zeeuwse Knop-Sjabloon van Anovi. Kers op de taart is een zakje van ons ambachtelijke zeezout uit de Oosterschelde. De box kost €100 en is slechts in beperkte oplage beschikbaar.

Steun het goede doel
Ieder jaar kiest Wijnhoeve De Kleine Schorre ook een goed doel uit dat profiteert van opbrengsten van het Wijnfeest. Dat is dit jaar niet anders. In 2020 gaat van iedere verkochte Grote Schorre-Box €5 naar Clini Clowns. Wijnhoeve De Kleine Schorre wil daarmee een goed doel dat een breed draagvlak heeft binnen de samenleving steunen.

Ga jij een box met deze heerlijke lekkernijen aanschaffen? Laat het weten in een reactie onder dit bericht.