fbpx
donderdag 17 december 2020

Zeeuwsche Zoute verkooppunten | Online editie

Het is weer donderdag en dat betekent dat we weer verkooppunten van Zeeuwsche Zoute uitlichten. Deze keer een klein beetje anders, want nu we allemaal weer meer thuis zitten willen we jullie voorstellen aan een aantal online verkooppunten. Je kunt ons zout natuurlijk bestellen in onze eigen webshop, maar ook bij bijvoorbeeld Lindenhoff, De Oosterscheldeboer, Hello Zeeland, Delicious Vanilla en Rechtstreex waar je tevens nog andere lekkers kunt kopen. Wij stellen ze aan je voor. 

Lindenhoff
Bij Lindenhoff draait alles om authentieke smaak. Ieder product in het assortiment is geselecteerd omdat het de best smaak is in zijn soort. Lindenhoff is ervan overtuigd dat die beste smaak altijd voortkomt uit productiemethoden die dicht bij de natuur blijven en waarin het welzijn van mens, dier en aarde centraal staat. In de webwinkel kun je kiezen uit meer dan 900 prachtige producten; vlees van eigen boerderij, groenten en fruit van de volle grond, wijnen en boerenkazen maar ook verse vis van visleverancier Jan Veerman, brood van Menno, chocolade van chocolatier van Soest én het ambachtelijke zeezout van Zeeuwsche Zoute! Ga naar de webshop van Lindenhoff om een bestelling te doen.

De Oosterscheldeboer
De Oosterscheldeboer wordt gerund door Erik Jan van de Zande, een geboren en getogen Zeeuw die al van jongs af aan op de Oosterschelde te vinden is. Zijn bedrijf staat voor kleinschalige en duurzame visserij. Het aanbod bestaat, tussen 1 april en 15 juli, onder andere uit Oosterscheldekreeft, Noordzeekrab en Zeeuwse mosselen en wordt het hele jaar door online aangevuld met een leuk assortiment aan Oosterschelde streekproducten, kreeftenbestek, oestermessen, cadeaus, kookartikelen, kerstpakketten en natuurlijk Zeeuwsche Zoute! Ga naar de webshop van de Oosterscheldeboer om een bestelling te doen.

Hello Zeeland
Roel Brugge is het creatieve brein achter Hello Zeeland, en is het in 2017 begonnen als een onschuldig idee om een illustratieve plattegrond te ontwerpen met de fijnste adresjes in Zeeland. Zijn idee is uitgegroeid tot moderne reisgids met een mooie selectie aan adresjes en verhalen van Zeeuwen. In 2019 kwam er ook een streekproductenplatform bij waar je allerlei lekkere en leuke items van Zeeuwse bodem kunt kopen zoals hippe Zeeland t-shirts en allerlei lekker producten om mee te koken. Zo ook Zeeuwsche Zoute! Ga naar de webshop van Hello Zeeland om een bestelling te doen.

Delicious Vanilla
Delicious Vanilla is ontstaan toen een kok merkte dat er in restaurants, maar ook bij mensen thuis behoefte was aan kwalitatief goede vanille. Hij ging met zijn kennis zelf de beste producten inkopen en verkopen via een webshop. In de loop der jaren is het assortiment uitgebreid en vind je er nu producten uit binnen- én buitenland. Zo begon Delicious Vanilla onder andere bijzondere olijfolie, balsamico azijn en tapenades te importeren uit Zuid-Europa en andere producten als curd en marmelade uit Groot-Brittannië. Daarnaast vind je in het assortiment diverse merken en producten van eigen bodem, zoals Zeeuwsche Zoute. Ga naar de webshop van Delicious Vanilla om een bestelling te doen.

Rechtstreex
Woon je in de omgeving van Rotterdan? Webwinkel Rechtstreex brengt de meest verse en lokale producten bij je thuis. De missie van Rechtstreex is om de lokale voedselketen zo toegankelijk en kort mogelijk te maken voor mensen die bewust willen eten. Volgens hen moet de voedselketen lokaal, transparant en sociaal zijn. Lokaal: producten komen van leveranciers van maximaal 50 kilometer van Rotterdam. Transparant: bij ieder product wordt de leverancier vermeldt die van iedere euro die jij besteedt 56 cent krijgt. Sociaal: boeren, makers en consumenten kennen elkaar in de korte keten en bouwen samen aan relaties voor de lange termijn. Ga naar de webshop van Rechtstreex om een bestelling te doen.

Alle on- en offline verkooppunten van Zeeuwsche Zoute vind je hier!