fbpx
donderdag 4 februari 2021

Wijnhuis de Paap | Zeeuwsche Zoute verkooppunten

Wijnhuis de Paap in Papendrecht

Vandaag gaan wij weer een van onze verkooppunten uitlichten. Deze keer staat Wijnhuis de Paap in de spotlight. Het wijnhuis vind je aan de Meidoornstraat in Papendrecht. Hier vind je een combinatie van kwaliteitswijnen, delicatessen en cadeaus. Naast deze heerlijke borrelproducten vind je hier ook Zeeuwsche Zoute.

In 2007 startten de broers Henk en Frank de Graaf dit unieke concept voor de regio Drechtsteden en Alblasserwaard. De winkel is een lust voor het oog en smaakpapillen, het ligt namelijk vol met lekkers. De broers hebben zich ten doel gesteld dat alleen producten van de beste kwaliteit te verkrijgen zijn in de winkel. Hoe ze dat beslissen? Simpel! Door te proeven. 

Het wijnhuis biedt een uitgebreid wijn- en bierassortiment aan. De unieke wijnen komen voornamelijk van kleine wijnboeren waarbij samengewerkt wordt met gespecialiseerde importeurs. Door de vele delicatessen loopt het water al in je mond bij binnenkomst. Verspreid door de winkel liggen kazen, vis, huisgemaakte soepen en stoofpotten. Ook voor een lekkere borrelplank met Italiaanse, Franse en Spaanse delicatessen kan je hier terecht. En natuurlijk mag de Zeeuwsche Zoute niet ontbreken bij een goede borrelplank. Lekker met olijfolie en om te dippen met vers brood! Naast deze heerlijke producten beschikken de broers over een cadeauhoek waar je de lekkerste chocolade en andere zoetigheden kunt vinden.

TIP! Voor geïnteresseerden wordt er twee maal per jaar, in het voorjaar en najaar, een proeverij georganiseerd.

Ben jij nog op zoek naar een goede wijn? Bij Wijnhuis de Paap wordt er zorgvuldig advies gegeven voor de perfecte wijn voor jouw gerecht of tapas. Neem snel een kijkje in de winkel!

Wijnhuis de Paap 
Meidoornstraat 29
3353 EC Papendrecht

Wil je meer verkooppunten bekijken? Een overzicht daarvan vind je hier!