fbpx
maandag 1 februari 2021

Vishandel van Beveren | Zeeuwsche Zoute verkooppunten

Visspecialisten van Vishandel van Beveren

Het is vandaag weer zover, wij lichten een van onze verkooppunten uit. Deze keer in de spotlight: Vishandel van Beveren in Brouwershaven. Deze vishandel vind je aan de Markt, vlakbij de haven. Alle vis gaat dus rechtstreeks vanaf de boot de winkel in; verser dan dit ga je het bijna niet krijgen. Naast heerlijke vis vind je bij Vishandel van Beveren ook andere culinaire producten, waaronder Zeeuwsche Zoute.

Bij van Beveren kan je terecht voor verschillende visspecialisten: vers, gerookt en gemarineerd. Daarnaast biedt de vishandel een ruime keuze; van de beste vis voor de barbecue en frites tot snacks en belegde broodjes met de heerlijkste ingrediƫnten. Natuurlijk zijn er ook verse mosselen beschikbaar tijdens het mosselseizoen!

In de winkel wordt er gewerkt met verse en eerlijke producten. Ook zorgt Vishandel van Beveren ervoor dat alles zo vers mogelijk en in eigen huis gemaakt wordt.

Heb jij al zin in kibbeling, lekkerbek of gambaspies? De deskundige medewerkers helpen je graag bij het uitzoeken ervan.

Vishandel van Beveren

Markt 44
4318 AH Brouwershaven

Een overzicht van alle verkooppunten vind je hier!