fbpx
donderdag 17 juni 2021

Tourist Shop Yerseke | Zeeuwsche Zoute Verkooppunt

Met dit mooie weer wil je natuurlijk graag even de buitenlucht in. Het plaatsje Yerseke is dan prachtig om te bezoeken! Bij Tourist Shop Yerseke vertellen ze je alles over wat er te doen is in het vissersdorpje. Ook zijn er in het winkeltje een aantal heerlijke lokale producten te koop, zoals onze Zeeuwsche Zoute! Daarom lichten wij vandaag Tourist Shop Yerseke uit als verkooppunt.

Bij Tourist Shop Yerseke kan je je laten inspireren en informeren over het prachtige Yerseke. Neem een mooie rondleiding door het dorp met een gids of koop tickets voor het Oosterscheldemuseum of evenementen. Ga je liever wandelen of fietsen? Er zijn ook wandel- en fietskaarten van de omgeving te verkrijgen.  De werknemers van Tourist Shop Yerseke zullen je ook zeker aanraden om kennis te maken met de mosselen en oesters van hun authentieke vissersdorp aan de Oosterschelde.

Wil je een souvenirtje kopen, ter herinnering aan je bezoek aan Yerseke? Er zijn talloze hebbedingetjes te koop in de winkel. Neem bijvoorbeeld een handbeschilderde oester, een Zeeuwse knop, een mosselpan of een van de vele lokale streekproducten mee. Wij raden je natuurlijk aan om een potje zout van Zeeuwsche Zoute mee te nemen uit de winkel!

Middenin het centrum van Yerseke, tegenover de kerk aan het Kerkplein, vind je de Tourist Shop Yerseke. Laat je in de winkel inspireren met alles wat Yerseke te bieden heeft. Vanaf deze plek zijn alle hotspots in het dorp makkelijk te bereiken.

Tourist Shop Yerseke
Kerkplein 14
4401 ED Yerseke

Is Yerseke te ver voor je reizen en wil je weten waar bij jou in de buurt een Zeeuwsche Zoute verkooppunt zit? Bekijk dan het overzicht met al onze verkooppunten!