fbpx
donderdag 3 juni 2021

Tioccolato chocolade atelier | Zeeuwsche Zoute Verkooppunten

Tioccolato chocolade atelier

Vandaag geven we een andere twist aan het uit te lichten verkooppunt. Deze week is Tioccolato chocolade atelier in Geleen aan de beurt. Hier wordt onze Zeeuwsche Zoute niet verkocht maar het wordt verwerkt in de heerlijkste chocolade. 

Tiny is na het behalen van haar chocolatierdiploma in 2007 begonnen met Tioccolato waar ze haar grote passie voor chocolade kan laten zien. Dit is dé plek waar met passie en creativiteit, nieuwe en innovatieve smaakcombinaties worden verzonnen. Voor Tiny is het belangrijk om gebruik te maken van mooie en kwalitatief hoogstaande ingrediënten, waar vaak met lokale en duurzame ondernemers wordt gewerkt tot een product. 

Tiny Tioccolato chocolade

Bij chocolade atelier Tioccolato worden de chocoladelekkernijen helemaal zelf gemaakt. Tiny wil vooral een eerlijk product maken, dit komt helemaal tot zijn recht met de verse ingrediënten, streek- en seizoensproducten. Zeeuwsche Zoute past daarom ook helemaal in het straatje van duurzaam ondernemen. Ben jij benieuwd naar de heerlijke chocolade? Een echte aanrader zijn de bonbons met Zeeuwsche Zoute en karamel. Ook de nieuwe melk chocoladereep gemaakt met Zeeuwsche Zoute, gedroogde bostel uit de lokale Alfa bierbrouwerij en hazelnoot is erg lekker. Met een heerlijk biertje erbij smaakt deze chocoladereep helemaal perfect! Je zal deze combinatie misschien niet verwachten maar het is zeker aan te raden.

In de omgeving Geleen, Sittard en omstreken, kan de hemelse chocolade via de website of per telefoon besteld worden. Wil jij liever een bezoekje brengen aan de chocolade atelier? Dat kan op donderdag, vrijdag en zaterdag, op onderstaand adres.

Tioccolato Chocolade-atelier
Bollenstraat 24
6165 CG Geleen

Vraag jij je af of er ook een verkooppunt bij jou in de buurt zit? Bekijk ons overzicht met alle Zeeuwsche Zoute Verkooppunten.