fbpx
woensdag 16 augustus 2023

‘t Lieve Leven | Verkooppunt

t Lieve Leven - Verkooppunt - Zeeuwsche Zoute

Proef, geniet en ontspan! Dat is het motto van restaurant ‘t Lieve Leven, een van de restaurants die Zeeuwsche Zoute in de gerechten gebruikt. Chef Hylke bereidt hier gerechten met heerlijke en eerlijke producten. Het liefst is hij creatief bezig om gasten te verrassen met smaakcombinaties in de gerechten maar ook met wijnkeuzes. Haal het meest uit je bezoek aan ‘t Lieve Leven met het Menu van de Chef. Je geniet dan van een 4, 5 of 6 gangen verrassingsmenu. De samenstelling van het menu wisselt wekelijks. 

‘t Lieve Leven is net als Zeeuwsche Zoute lid van Euro-Toques Nederland. Elk lid heeft een culinaire passie, gedrevenheid en vakmanschap. Centraal staat het gebruik van eerlijke regionale producten. Iets waar zowel ‘t Lieve Leven en Zeeuwsche Zoute perfect bij aansluiten.

Het Brabants Dagblad is ook op bezoek geweest bij ‘t Lieve Leven en schreef dit over het bezoek: “De rust waarmee Hylke achter het fornuis de goed voorbereide gerechten afwerkt en serveert is bewonderingswaardig. Tussendoor schenkt hij wijn en heeft hij ook nog tijd voor een praatje met de gasten. De gerechten zitten bomvol smaak, zijn vers en worden mooi geserveerd.

Lieve Leven Zeeuwsche Zoute

‘t Lieve Leven
Peperstraat 1A
5261BW, Vught