fbpx

Affiliate Marketing | Tradetracker

Zeeuwsche Zoute als affiliatepartner opnemen
Wil je graag jouw website gebruiken om relevante content aan te bieden aan je bezoekers en hier door middel van advertenties ook nog geld mee verdienen? Dat kan! Word onderdeel van het affiliateprogramma van Zeeuwsche Zoute en we maken hier samen een succes van!

Affiliate Programma
Zeeuwsche Zoute is aanwezig in de affiliatemarketing samen met TradeTracker, waar ook jouw website onderdeel van kan worden. Dit houdt in dat TradeTracker alles volledig bijhoudt op het gebied van nieuwe partners, samenwerkingen en uitbetalingen. Hierin is alles geautomatiseerd, waardoor je de zekerheid hebt dat je direct uitbetaald krijgt en dat dit via een onafhankelijke partij loopt.

Over TradeTracker
TradeTracker geeft de mogelijkheid om websites inkomsten te laten genereren via advertenties. Dit kan door promotie te maken voor websites en bedrijven die jij zelf uitkiest. Alle adverteerders stellen hier promotiemateriaal ter beschikking voor (banners, deeplinks, productfeeds en meer) die jij op je website of in nieuwsbrieven kunt plaatsen. Deelname aan dit programma is helemaal gratis en het enige wat je nodig hebt is een website!

Zeeuwsche Zoute
Door deel te nemen aan dit programma help je Zeeuwsche Zoute en je eigen website te laten groeien. Je biedt advertentiemateriaal aan op jouw website, zoals:

  • Banners in verschillende afmetingen die linken naar onze producten
  • Deeplinks die verwijzen naar specifieke pagina’s en producten op Zeeuwsche Zoute
  • Productfeed, waarbij je de productfeed kunt plaatsen op een plek op de website naar keuze en automatisch een feed genereert met alle producten

Via het netwerk worden de verschillende uitingen automatisch bijgewerkt op de website. Dit betekent dat het altijd de meest relevante informatie omvat, die dagelijks gecheckt en aangepast wordt.

Commissie
Wanneer bezoekers van jouw website op de advertentie klikken en tot een aankoop overgegaan, betalen wij jou commissie over deze verkoop. Deze commissie is altijd een vast percentage over het gehele aankoopbedrag (- de verzendkosten). Zeeuwsche Zoute werkt met een vast commissiepercentage van 15%.

Meld je aan voor het TradeTracker affiliate programma van Zeeuwsche Zoute of lees alles over de campagne van Zeeuwsche Zoute op Tradetracker.