fbpx
donderdag 13 augustus 2020

Onze favoriete publicaties in de media (deel 2)

Sinds de start van Zeeuwsche Zoute in december 2019 hebben we al meerdere keren de aandacht weten te trekken van grote mediaplatformen en televisieprogramma’s, waaronder EditieNL, BinnensteBuiten en het NOS Journaal. Eerder al zette wij een aantal van onze favoriete publicaties op een rijtje, maar omdat er weer veel publicaties bij zijn gekomen maken we nu een deel twee met onze twee favorieten van de afgelopen tijd.

Instagram Your Little Black Book
Anne de Buck van de blog Your Little Black Book was op bezoek bij de zoutziederij van Zeeuwsche Zoute en andere Zeeuwse ondernemingen uit Schouwen-Duiveland. Via haar Instagram account (@yourlbb) nam ze haar volgers mee in een culinaire reis door Zeeland tijdens haar staycation. Alle stories vind je in haar ‘Zeeland’ hoogtepunt.

Artikel in het Algemeen Dagblad
We stonden in het AD in het rijtje ‘Lekkers uit Zeeland’ samen met mosselen, oesters, de Zeeuwse bolus en de Zeeuwse boterbabbelaar. Wat een eer! Het artikel werd geschreven door Laura de Grave. Het volledige artikel kun je ook online lezen. Binnenkort komt er ook een artikel van Laura over Zeeuwsche Zoute in Foodies Magazine. Houd onze social media (@zeeuwschezoute) in de gaten om op de hoogte te blijven.

Uiteraard zijn we nog vaker in de media verschenen en vinden we het super dat we zoveel positieve reacties ontvangen op ons zout. Heb jij ook ons over ons geschreven of heb jij nog meer publicaties gezien? Laat het de redactie weten via info@zeeuwschezoute.nl