fbpx

Speciale aanbieding voor lezers van het NRC Handelsblad

Bestel online onze Deluxe Foodies Set en betaal slechts €28,95

DEZE ACTIE IS NIET MEER GELDIG

Houd NRC Handelsblad in de gaten voor eventuele nieuwe acties in de toekomst. 

Onze uitgebreide Deluxe Foodies Set (normaal €31,75, exclusief verzendkosten) is ideaal voor iedereen die graag in de keuken staat en een gerecht een sensationele smaakboost wil geven. Dat kan namelijk perfect met ons Pure of Gerookte zout.

De Deluxe Foodies Set bestaat uit:

  • Twee Luxe Potjes // Onze Luxe Potjes met grove zoutkristallen kunnen keer op keer opnieuw aangevuld worden, zo heb je ons zout altijd bij de hand in een mooie verpakking! Je ontvangt beide varianten van Zeeuwsche Zoute: Puur en Gerookt.
  • Twee Glazen Potjes // Onze Glazen Potjes zijn gemaakt van duurzame materialen. Ze staan leuk in de keuken, maar zijn ook perfect als navulling voor de Luxe Potjes. Is de pot leeg? Dan mag hij in de glasbak! Je ontvangt beide varianten van ons zout. 

Gebruikmaken van de korting

  1. Ga naar onze webshop en scroll helemaal naar beneden naar de ‘Deluxe Foodies Set’.
  2. Vul tijdens het bestelproces de code NRCZZOKT2020 in.

Profiteer tijdelijk van geen verzendkosten

Doe je deze bestelling vóór 13 oktober, dan betaal je ook geen verzendkosten (à €3,95). Wees er dus snel bij! Vanaf 13 oktober betaal je deze wel.

Maar dat is nog niet alles…

…maak je gebruik van deze speciale lezersaanbieding, dan ontvang je daarnaast ook:

  • Een kortingscode t.w.v. €5 voor je volgende bestelling (minimale besteding van €25) (deze wordt samen met de Deluxe Foodies Set geleverd)
  • Een lekker recept om Zeeuwsche Zoute direct te gebruiken!

Zo ben je klaar om van iedere kooksessie een feestje te maken!

Voorwaarden:
De korting op de Deluxe Foodies Set (€2,80 per set) is geldig tot en met 31 oktober 2020. De kortingscode geldt alleen voor de Deluxe Foodies Set en is niet geldig voor andere producten/pakketten in de webshop van Zeeuwsche Zoute. De aanbieding van ‘geen verzendkosten’ (i.p.v. €3,95) is alleen geldig tot en met 12 oktober 2020. Daarna betaal je per bestelling €3,95 verzendkosten. De extra’s (kortingscode en het recept) ontvang je bij iedere bestelling t/m 31 oktober 2020.