Speciale aanbieding voor lezers van het NRC Handelsblad

Speciale aanbieding voor lezers van het NRC Handelsblad

Bestel online onze Foodies Set en betaal slechts €24,95

Onze uitgebreide Foodies Set (normaal €27,25, exclusief verzendkosten) is ideaal voor iedereen die graag in de keuken staat en op tafel altijd de mogelijkheid wil hebben om een gerecht nog een smaakboost te geven.

De Foodies Set bestaat uit:

  • Twee Luxe Potjes // Onze Luxe Potjes met grove zoutkristallen zijn perfect om gerechten tijdens bereiding op smaak te maken. Je ontvangt beide varianten van Zeeuwsche Zoute: Puur en Gerookt.
  • Twee Zoutmolens // Onze zoutmolens zijn welkome toevoegingen aan tafel om de finishing touch van je gerecht te verzorgen. Ook deze ontvang je in beide varianten.

Gebruikmaken van de korting

  1. Ga naar onze webshop en scroll helemaal naar beneden naar de ‘Foodies Set’
  2. Vul tijdens het bestelproces de code NRCZZ2020 in.

Maar dat is nog niet alles…

…maak je gebruik van deze speciale lezersaanbieding, dan ontvang je daarnaast ook:

  • Een kortingscode t.w.v. €5 voor je volgende bestelling (minimale besteding van €25) (deze wordt samen met de Foodies Set geleverd)
  • Een lekker recept om Zeeuwsche Zoute direct te gebruiken!

Zo ben je klaar om van iedere kooksessie een feestje te maken!

Voorwaarden:
De korting op de Foodies Set (€2,30 per set) is geldig tot en met 30 september 2020. De kortingscode geldt alleen voor de Foodies Set en is niet geldig voor andere producten/pakketten in de webshop van Zeeuwsche Zoute. De aanbieding van ‘geen verzendkosten’ (i.p.v. €3,95) is alleen geldig tot en met 14 september 2020. Daarna betaal je per bestelling €3,95 verzendkosten. De extra’s (kortingscode en het recept) ontvang je bij iedere bestelling t/m 30 september 2020.